Saturday, July 7, 2012

Excellence Entrepreneur 2012~~Bridge To Success!

As-Salam

yeay! pn.isteri so excited so share this story to all our u my beloved blog readers...tak kisah laa either uols ni followers or hanya sebagai 'silent readers'..pn.isteri ucapkan jutaan terima kasih sgt2 sebab sudi jadikan blog pn.isteri yg tak seberapa ini sbb tatapan korang...

dah yup! bertempat di , DE'PALMA HOTELAMPANG pada hari AHAD bertarikh 1.JULY.2012 bermula jam 8:00 pagi satu perhimpuna khas (wahh dah mcm pilihanraya laks..hahahaha...) buat semua team-mate BMW (Blue Mania World) telah diadakan dan convention MEGA ini sebulat suara diberikan title..

EXCELLENCE ENTREPRENEUR 
2012
"BRIDGE TO SUCCESS"


simple sahaja title nya..tp pengisiannya cukup mendalam..dihadiri oleh 300 usahawan hebat Premium Beautiful yg terdiri daripada lelaki & wanita, bapa2 & mama2 tak kurang juga anak bujang & anak dara..kerna rezeki tak mgenal siapa kita..yg mahu pasti mendapat bahagian mereka masing2...dengan hanya berusaha tanpa kenal erti jemu..

dan ya! pn.isteri bersyukur sangat2 kerana antara yg terpilih utk bersama dgn team
 Blue Mania World  
atau lebih dikenali sebagai BMW..semewah jenama BMW seiring dgn penaung hebat kumpulan kami CDM Ramzi Abdul bersama pasangan beliau CDM Zalina Muhammad Zain yg merupakan ayahanda & bonda kumpulan kami yg sentiasa memberikan tunjuk ajar dan sokongan buat kami satu kumpulan..


Inilah kumpulan yg perlu menjadi pilihan kita yg mananya setiap pemimpin dlm kumpulan BMW memang dah terdidik dgn sifat sentiasa ambil tanggungjwb & turun padang membantu sahabat2 seperjuangan tanpa mengenal erti penat, tanpa berkira masa, tenaga mahupun wang ringgit..dan pn.isteri & en.husben rasa bersyukur sangat2!

nah jom kita tengok di sepanjang perjalanan seminar berlangsung..
check it out!


 semua dah berada di kedudukan masing-masing..

 menjadi budaya kita sebagai umat Islam
majlis ilmu dimulai dgn bacaan doa..
moga ALLAH memberkati majlis kami..
amin..


 nyanyian lagu syarikat

 Crown Diamond Managers!

 CDM Kak Yah sebagai pengerusi majlis


 kata-kata aluan daripada penaung kumpulan BMW
CDM Ramzi Abdul


 warming up!
"engkau yang cantik...engkau yang manis...engkau yg manjaaaa"
ewahh!


get ready utk perkongsian tips berjaya bersama bisnes
Premium Beautiful

 presenting speaker
CDM Zalina Muhammad Zain


 
bayangkan hanya dengan berbisnes dgn PB, 
boleh pegang income cecah 5 figure sebulan
dan melancong ke pelbagai negara
dan terbaru
PARIS & LONDON
 

perkongsian dari hati telah menyentuh hati semua pserta di dlm dewan

CDM Nilam, CDM Dr.Julianiza & pn.isteri

makan time!


 wajah ceria para usahawan hebat PB


pn.isteri & bonda tercinta

 masa utk berceria!
permainan kotak beracun..
ada hadiah tau..
weee!

catwalk!

 sorakan berkumpulan!


 presenting next speaker..
CDM Ramzi Abdul


 perkongsian dr seorang pemimpin yg terbukti hebat!
bayangkan bagaimana seorang lelaki yg juga bergelar seorg ustaz
adalah salah seorang yg mengecapi kejayaan bersama bisnes Premium Beautiful..
so para lelaki,ada berani..??!
hehehe


 "don't under estimate the power of networkin' business"


 celebratin' birthday para usahawan


here we are!
BMW
Blue Mania World

jadi pada uols yg nak bersama kami BMW crews, kami boleh kongsikan rahsia kejayaan bersama..

let's be apart of our team!
 contact our agent now!

and pada uols yg nak tahu sendiri bagaimana pn.isteri & en.husben mengecapi satu demi satu kejayaan dlm berbisnes bersama PB since 4 tahun lepas, 

do call us now..

013.39.39.466
013.39.29.466

 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...