Friday, July 20, 2012

Guangzhou : GALA Dinner yg penuh MEWAH!

As-Salam

ye! sangatttt mewah!!! trip we'ols ke Guangzhou memang Luxury Package! semuanya 5 stars! dan yg paling buat semua usahawan PB terkesima adalah kerana Gala Dinner kami di raikan dgn penuh mewah di HILTON HOTEL, GUANGZHOU..!!! fuyoooo! sape tak kenal "hilton"..bukan calang2 syarikat laa yg mampu membiayai kos sehingga hampir 600 usahawan di Hotel Hilton! semuanya FREE hokay! lalalala hehehe...

dan malam itu lebih membanggakan apabila kumpulan di B32 membawa paling ramai usahawan utk trip ke Guangzhou ini sehingga kami punya gala dinner dikalangan sahabat2 seperjuangan kami..itulah kehebatan yg dibuktikan oleh pemimpin kesayangan kami CDM Chan, Madam Lam, CDM Hajah Siti Rohana & CDM Haji Azlan Deraman.. bersyukur sangat2 dipertemukan jodoh dgn insan2 ini yg tak pernah lokek dgn ilmu utk  bagi kita sebagai usahawan baru utk berjaya seperti mereka..alhamdulillah!

dan jom cuci mata tengok kemewahan di
Hilton Hotel, Guangzhou!


 permandangan Hilton Guangzhou dr luar...
mengagumkan!

 grand ballroom we'ols dihias mewah dgn kerlipan lampu-lampu mewah!

 and here we are @ Hilton Guangzhou

 bergambar di lobby hotel


 bakal-bakal CDM ku..

 dihadapan entrance Grand Ballroom

 wakil Tanjung Malim dah terbang ke Guangzhou
so org2 Tg Malim tunggu apa lagi..
call cewek ni cepat2!
hot kan mama anak sorang ni
bergaya & kaya dgn produk PB


bersama dgn GM syarikat Mr.Teoh

dancing time!


 "mari kita..mari kita..bergembira epuk tangan sama-sama..."


 buah hati pengarang jantungku...
syukur sgt2 bile buat bisnes PB ini sangat membanti mengeratkan hubungan kami..
alhamdulillah


 smile!

 bersama idola pn.isteri dlm bisnes ini CDM Siti Rohana
me luv u kak ana


 DSM Abg Chaq, Fieza & DSM Gee 
yg diraikan harijadi mereka!
kerlasst celebrate kat Hilton tawww...


 we're family!

 model-model PB


 happy!

 posing!

 jejaka-jejaka PB

Blue Mania World
BMW


 en.husben & ayahanda kami



pn.isteri & ibonda kami


 CDM Ramzi Abdul & CDM Zalina Muhammad Zain
gambaran masa depan utk en.husben & pn.isteri


sebelum balik pose lagi kat depan hotel!
Hilton Guangzhou


ye! itulah moment indah kami di Guangzhou..beruntung buat bisnes ini serba serbi dihargai..kami ketika trip perlancongan memang dilayan seperti VVVVVVIP..haaa kerlast kan! dah laa pergi pun FREE...hai ni laa kata nikmat berganda2,,,sebab tu laa org yg bijak ambil pluang dan menggunakan peluang itu sebaik mungkin pasti akan rasai hasilnya!


dan
 anda mahu bersama kami...?!!
we're here to guide u..
tak pandai takpe yg penting hanya
" MAHU "


call pn.isteri ye darlingsssss!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...