Tuesday, July 17, 2012

Guangzhou : Day 1

As-Salam

syukur alhamdulillah..now pn.isteri & kawan2 dah pun berada di Malaysia selepas 4 hari 3 malam trip PERCUMA ke Guangzhou..trip 5 stars! memang cukup2 best dan menghiburkan bila setiap kali trip melancong bersama Premium Beautiful..

dan seperti biasa, setiap kali trip perlancongan syarikat kami bukan takat bawak 2,3 kerat ye tetapi ratusan hingga cecah ribuan usahawan melancong keseluruh negara! dan ini mmg sangat membanggakan! dan semua org seluruh Malaysia pun sudah ketahuinya, kan..kan...hehehehe

dan jom now gambar dah di transfer masuk ke dalam pc, masanya utk pn.isteri share kan bersama uols! utk 1st entry di Guangzhou ni pn.isteri nak share dgn uols moment indah dr KLIA smp laa ke hotel penginapan kami di Guangzhou..check it out ya! weee!


 gelombang infra BIRU!


 we are so excited!


 naik train to menuju ke kapal terbang di KLIA..


peace!


 tunggu time nak masuk flight pun sempat posing lagi!


 bersama GM syarikat Mr.Teo

 yeay! 
on boarding!


 fuhh betapa nikmatnya makan ice-cream dlm flight..
"ko ade..!"
hahahaha
jgn mara haaa


 dah sampai!
immigration of China

 dlm bas!
haa ingat tak our team crew GEE..
masa 1st trip ke Vietnam yg lepas masih bujang
now trip ke Guanghou dah kawin,yeay!
so ni trip honeymun they'ols..
congrats!


 kitorang pun honeymun jugeeee...
dah trip ke bape belas ntah..
tu yg best berbisnes dgn PB nih..
hubungan dgn pasangan pun jadi makin erat..
lalala
 
 tempat penginapan kami
5 stars hotel
"Rosedale Hotel"


ruang bilik air yg mengiurkan...
hahaha


katil yg empuk!

wokay! setel Day 1 kitorang di sepanjang perjalanan ke Guangzhou..1st day ni more relax skit..dan memang nyaman & selesa di sepanjang perjalanan kami dr Malaysia ke Guangzhou..nantikan xtvt kitorang di hari2 yg seterusnya di next entry yaw!

dan yg mahu be apart of our 
"BMW team"
do call us now!
 yeay!







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...