Tuesday, July 17, 2012

Guangzhou : Day 2

As-Salam

wokay now kite nak tengok lak ape yg we'ols buat di hari kedua di Guangzhou...pd hari kedua ni kitorang di bawa ke bandar Shenzhen yg mana perjalanan nye mengambil masa 2 jam dari bandar Guangzhou..kat Shenzhen ni terkenal dgn batu-batu JADE! memang terbaik dr ladang..dan juga kami singgah ke tempat 'spot' best apa lagi kalau bukan shoping!


jom tengok jom!


 2nd day is our GREEN day!
yipee!

 dah sampai Shenzhen!

 group photo lagi!
lalala


sape kata lelaki tak boleh berbisnes dgn PB!
kan pn.isteri dah gtahu mmg 'lelaki sejati' lagi power bile berbisnes dgn PB
dan ini antara lelaki2 yg dah TERBUKTI berjaya dgn bisnes PB
termasuklah "en.husben" ku yg tersayang..
oyeah!



 weee!

 dah sampai kat tempat JADE!
bergambar dgn "kapal ukiran tangan"

 patung yg menjadi kebanggaan org China
yg dikatakan pemberi rezeki buat mereka..


xtvt menyambar ketika shoping itu wajib...
hahahaha


 setel shoppin!
and we're so heppy!


 dan yg ini pn.isteri punye!
yeay!

fuyooo..fuyooo..
bergaya dgn JADE masing-masing!


ini we'ols punyer!!!
lalalala


gerak nak g lunch pula..
dah shopin confirm lapo..
hehehe

restoran ISLAM
tak perlu risau kerna syarikat dah prepare semuanya dgn sangat bagus!


 we'ols group O


 muka kelaparan
hahaha




get ready nak g shopin lagieeee....
laalalala..


 town Shenzhen yg sgt cantik & membangun


 dah sampai tempat shoping!
sukerrr!


 sangat cantik!

 vavavavava!

hahahahaha
bile shopin memang tak pandang kiri kanan dah
fokus..fokus..
sama macam buat bisnes..
hahahaha


dah habis shoping ape lagi posing la puleks..
ngeee!


we're soooooooooooooooooooo heppy!

fuhh memang syiok wooo!!! setiap kali trip perlancongan pasti ada je perkara2 baru dan tempat2 best yg dilawati dan ofcoz yg paling best sebab semuanya FREEeeee!!!! rugi bebenor kalau tak ambik pluang melancong nih...lalalalala

dan sepanjang hari kedua ni pn.isteri & en.husben selamat laa menyambar item2 seperti gegambo dibawah ni haaaa...hehehehe

 sambaran di pusat JADE!
ngeee!


 satu untuk en.husben & satu untuk pn.isteri
lalalala


sambaran di market!
oyeay!

come ladies & gents!
let's be apart of our team
BMW

call je pn.isteri ye to book ur appointment!

"kerana diriku...begitu berharga.."
smile..
^.^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...