Sunday, July 22, 2012

Guangzhou : Last Day..

As-Salam

dan  akhirnya ini adalah entry yg terakhir kenangan manis di Guangzhou..fuh naik berbirat nak mengadap pc nak abiskan entry2 melancong nih..sbb tu cite tentang trip perlancongan pn.isteri & en.husben yg FREE bersama bisnes Premium Beautiful tak ter-update2 sbb kes camni ar..byk sangatttt gambar nak kena pilih...adoyai..takpe laa slowly ek..hihihi..

ok laa so last day in Guangzhou, kitorang byk g tempat-tempat yg menjadi mercu bg negeri Guangzhou..berkejar-kejaran laa juga sbbnya nak kena g cepat2 sbb nak kejar time utk naik flight lak..hehehehe..jom tengok jom!




haa nampak kat Hotel Rosedale suasana mcm kat tganu siap dgn air kelapa lagi..
hehehe
tu ice-box utk ada susu Hazel..
lalala


goodbye Rosedale!


last pose at Rosedale Hotel entrance


MENARA TV
haaa ni laa tempat pertama yg kitorg g lepas check-out
bgnn tertinggi di Guangzhou


tue!

haaa tu dia..
bile en.husben dah tunjuk skill
hehehe


group photo!

ni laa apabila gambar di ambil oleh photographer amatur..
belum lompat pun dia dah snap
adoyai..
hahaha


dalam byk2 gambar ni je laa kot gambar lompatan yg paling menjadi..
kihkihkih


Guangzhou!


nak balik dah!

mak pak budak nih..
hehehe


"cuncun"
haa ni laa tourist guide kitorg masa kat Guangzhou
pandai ngomong bahasa indonesia dong


next location
"5 ekor kambing tua"
hahahaha
ni 'cuncun' yg ckp kay..


haaa ni lah nama tempatnya
ntah tak paham bahasa cina daaa


love!


bersama ayahanda & bonda
CDM Ramzi Abdul & CDM Kak Ina

peace!

urmmmmm....
hehehe

sempat gak shoping tu..
lalala


lets be apart of
BMW
team!

ngeeee...!


buat tanduk!

dan berakhirlah episod we'ols sepanjang 4 hari 3 malam kat Guangzhou..memang hapening giler! syukur alhamdulillah kalau tak buat bisnes PB mustahil leh sampai sini..dah laa buat bisnes dapat share tentang kehebatan produk dr segi kesihatan & kecantikan tubuh badan, pastu dah nama buat bisnes ofcoz laa leh dapat $$$ bukan skit2 tp sampai ribuan ringgit..pastu dapat lak g melancong ke semua pelusuk negara for FREE jer! pakej 5 stars lagi!! ni laa namanya nikmat berganda2! bersyukur sgt2!

dan anda bile lagi..??
will be our pleasure to guide u, ladies & gents!
let's be apart from US!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...