Wednesday, July 4, 2012

Celebrate Airy Damian Miqqael's Birthday..!!

As-Salam

wokay lah entry kali ni stil lagi nak bercerita ttg anak-anak ku yg merangkap 'rezeki-rezeki' ku...weee!!..pd hari yg sama masa buat kenduri for Hazel..pn.isteri & en.husben juga decided utk celebrate sekali bufday Damian..senang buat sekaligus je kan..takyah guest nak dtg byk2 kali..hehehehe..dan disebabkan tema dah warna pink utk kenduri Hazel so Damian nye bufday this year pun temanyer pink ler!

jom tgk je all this piccas!

 thnx for kat kak siti ruhaliza yg decorate kek yg canti lagi menawan ini..
mama Damian mmg suka!

 ramai tetamu yg cakap kek ni sedapppp!!!
alhamdulillah..


 thn ni kek tema 'BALL'..
sebab Damian suka ball..
tengok tu babah dia yg sanggup melayan kerenah dia tu..
hehehe


 dah abis nyanyi time utk tiup lilin!
(bukan pandai pun Damian tiup, en.husben yg tolong padamkan itu api punya lilin..hehehe)

potong kek!

 owhh barulah pn.isteri & Hazel boleh interframe masa ni..
klu tak b4 tu sume kelam kabutsss...



adoyaiiii!
Hazel pegang pisau pemotong kek pulakssss..
abis melekit tangan nyer...
owh muka pn.isteri mmg takleh control dah tu..
ihiks!

so setel lah sesi nyanyi lagu bufday---tiup lilin---dan potong kek! lepas pada tu, kek ntah ke mana yg bufday boy tahu dia nak main belon! sebabnya dah belon merata2 kat seluruh rumah tu...Damian ni mmg takleh tgk objek bulat2 nih..teruja sungguh anak teruna pn.isteri sorg nih..





hurmmm
what r u tryin to do Damian?
posing ala macho ker?
hahahaha


alhamdulillah dgn izin Allah semuanya berjalan dgn lancar sekali..semoga apa yg kami sediakan di hari yg penuh bermakna buat kami & anak2 ini turut disertai rasa gembira buat semua tetamu yg hadir..insyaAllah kalau ada rezeki lagi tahun depan pasti akan yg lebih best!

 and to u my luv son
DAMIAN
mama doakan semoga Damian panjang umur..menjadi anak yg soleh...yg dapat jaga mama & semua keluarga kita bile Damian dewasa kelak..jadi laa pemimpin hebat buat keluarga & masyarakat..insyaAllah mama & babah akan berikan yg terbaik buat masa depan anak-anak kami ye..
we love u so much DAMIAN!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...