Thursday, June 14, 2012

Bagaikan bulan jatuh ke riba...syukur Allah!

As-Salam

ye ini yg paling pn.isteri nakkkk sgt kongsikan bersama uols..kalau uols nak tahu, masa mula2 dulu pn.isteri & en.husben berkecimpung dalam dunia bisnes bersama Premium Beautiful ini, kitorang juga terpilih utk menjadi salah seorang peserta seminar..ingat sgt2 waktu tu di tahun 2008, masa tu baru beberapa bulan buat bisnes ini..

so bile bercerita ttg 'buat bisnes' ni...senang cakap masa tu memang laa pn.isteri & en.husben langsung tak minat bisnes2 nih...dan bile tak minat ofcoz laa tak pandai langsung kan...tp tu laa maybe sbb masa tu keadaan mendesak kami, so nak tanak buat juga...

tp bersyukur sangat2 sebabnya dpertemukan dgn bisnes yg betul2 banyakkkk sangat membantu kitorg husben & wife...memang sangat2 berubah hingga 360 darjah...patut laa kan, org kata kalau tak cuba tak tahu..buat dulu baru kite tahu bagaimana rasanya..

dan ape yg pn.isteri rasa terkesima sangat2 sebabnya pd hari seminar baru-baru ni, pn.isteri telah diberi kepercayaan drpd top2 leader kumpulan kami utk berkongsi pengalaman selama berbisnes dgn mengambil bahagian utk jadi 'speaker/presenter'..


 fuhhh ramai...
nebes weiii..!

peluk ibonda pn.isteri dahulu..
bonda dalam bisnes merangkap pemimpin pn.isteri & en.husben spjg kami berbisnes..
my luv CDM Zalina

mintak restu suami dulu...
en.husben wuz my BIG supporter!
CDM Azril Fikry

maka bermula lah...

haaa jom kite buat senaman muka dulu!

sportingkan diorang..!
memang cool arh!

ok lahh intro dah setel..nk tanak..kena laa start present juga! grrrrr..menggigil wooo even muka control...ye laa bukan calang2 function nih..semua yg attend ni semua ranking leader dalam bisnes kitorg dan mereka2 ini antara leader2 yg gain income cecah RM10,000-RM15,000 sebulan wooo..kalau kat opis kite dah hampir rangking2 pengarah/ceo punya gaji wooo...

tp ape yg pasti, sebenarnya senang kan nak buat $$$ sebenarnya..hanya dgn produk Premium Beautiful!

ok-ok start dah sesi presentation pn.isteri!





Alhamdulillah..bile pn.isteri punya slot setel je...nasib baik semua sahabat2 bg respon yang sangat positif! Jutaan terima kasih yang tak terhingga buat CDM CsChan, CDM Kak Ana, CDM Azlan, CDM Ramzi dan CDM Kak Ina juga CDM Azril sebabnya memberi kepercayaan terhadap pn.isteri utk berkongsi pengalaman bersama peserta2 pd seminar ini....bukan senang utk memenuhi kriteria utk menjadi seorang presenter dlm bisnes ini..tp bersyukur sangat2 apabila dipilih..insyaAllah pasti lepas ni pn.isteri & en.husben akan upgrade lagi cara kerja kami..

pemimpin?!

haaa jgn terkejut ke ape..sure korang tertanye2 ape yg pemimpin2 ni..???pemimpin parti politik kah? owhh tidak sama sekali ye...pemimpin yg pn.isteri maksudkan adalah mereka2 yg dah berkecimpun bertahun2 hingga ada yg sampai puluhan tahun dalam bisnes yg sama tetapi mereka inilah yg terlalu byk guide kami dengan tidak jemu2 menjaga kami dan semua bisnes partner kami..

kata-kata semangat yg mereka katakan pd pn.isteri & en.husben, mmg membuat kan kitorg jadi seseorang yg lain dr yang lain...confident level pun makin up! lepas kita dah mula rasai nikmat berbisnes then we'll know apa yg best bile kite dah berkecimpun dlm bisnes ini!

haaa korang sure nak tgk bagaimanakah gerangan pemimpin yg byk laa membantu kami dr permulaan berbisnes hingga kekal smp hari ini,kan....~haaa klu camtu, tungguuuuu...!!!

so if u guys nak tahu lebih details mcm mana kami berbisnes, dan nak rasa sendiri keberkesanan  produk Premium Beautiful, do CALL/SMS me ya..

 natashaaimee@yahoo.com
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...