Saturday, June 16, 2012

Ciri-Ciri pada Premium Beautiful...

As-Salam

ok lah ladies & gents..untuk entry kali ni, pn.isteri nak share dgn uols semua apakah ciri-ciri yang ada pada produk Premium Beautiful ini sebenarnya...so pada yg belum pakai ataupun yg memang dah pakai, at least u guys got an idea laa kan..

so takde laa masalah tak pakai PB secara konsisten lagi pasni..nak badan cantik, sihat dan menawan, mesti nak kena pakai PB ni consistently..klu tak, jwpnnye mudah jer
'yang hado'...'hehehehe...kidding!

full-set of Premium Beautiful

orait, seperti yg diketahui ramai, PB ni mempunyai 3 bahagian utama iaitu Long Brassiere, Waist Nipper & Long Girdle...dan dlm entry kali ini, pn.isteri akan share dgn uols ciri-ciri PB ini pada setiap satu bahagiannya..

are u ready!

CIRI-CIRI LONG BRASSIERE

  • mempunyai 3 lapisan jahitan pada 'cup' berstreoskopik yang dapat menolak payudara ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payudara kita.
  •  
  • terdapat rawan keluli yang berfungsi utk menetapkan dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  •  
  • rekabentuk yg membantu utk beri tekanan & regangan berganda pd bahagian hadapan sehingga dapat selaraskan perut yg menonjol (utk mereka yg memiliki perut yg buncit) dan juga membantu utk meningkatkan kontur payudara.
  •  
  • pada bahagian belakangnya akan membentuk seperti huruf 'U' yang mananya akan memberikan kesan terhadap posture badan yg lebih menarik.
  •  
  • mempunyai 3 bahagian cangkuk boleh laras yang mananya si pemakai boleh membuat pilihan dalam menyelaraskan cangkuk tersebut mengikut kesesuaian.
 

CIRI CIRI WAIST NIPPER

  • mempunyai 7 batang keluli yang mendapat pengiktirafan daripada pakar-pakar tulang belakang iaitu Quebec, Canada & USA.
  •  
  • dan 7 keluli yang terdapat pd WN ini dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang.
  •  
  • membantu merampingkan pinggang (bg wanita) dan menutup perut yg buncit (utk wanita/lelaki).
  •  
  • rekabentuknya yg ergonomi yg unik kerana boleh menyelaraskan lemak pd bhgn pinggang/perut ke bahagian dada & pinggul.
  •  
  • rekabentuknya juga fleksibel yang dapat memberi kesan yg sangat mengujakan si pemakai mengikut bentuk badan masing-masing.
  •  
  • juga mempunya 3 bahagian cangkuk mudah laras mengikut keselesaan si pemakai.

CIRI-CIRI LONG GIRDLE

  • terdiri daripada 32 lapisan jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan bagi meletakkan lemak2 ke bahagian yg sepatutnya.

  • rekabentuk unik berbentuk LOVE shape yg membantu memperbetulkan bentuk pinggul si pemakai supaya tidak jatuh dan kendur.

  • terdapat garisan yg mengasingkan bahagian paha & pinggul yg mana lelemak pd peha akan dikemaskan masuk ke bahagian pinggul dan sekaligus membantu membentuk pinggul yg menarik.

  • penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga boleh menyelaraskan lemak di bahagian dalam mahupun luar peha dan bantu utk membentuk kaki yg cantik.

  • pd bhgn bwh kaki LG direka dgn kain renda (lace) yang fleksibel di mana ia mengatasi masalah dr ia bergulung dan tidak akan meninggalkan kesan garisan pada peha.


so itulah serba ringkas ttg ciri-ciri Premium Beautiful..dan ia adalah lebih fokus kepada bahagian pembentukan badan...macamana pulak dikatakan PB ni leh membantu dari segi kesihatan eh...?sehingga terlalu banyakkkk testimoni2 kepada si pemakai yg memakai PB secara konsisten!

haa kalau uols nak tahu yg itu pula, pn.isteri akan share dgn uols di entry yg seterusnya nanti ye...

apa2pun for those yg nak pakai PB ini dan nak rasai sendiri keberkesanan produk dan bagaimana orang di luar sana telah menjana pendapatan hingga ribuan ringgit sebulan hanya berproduk kan PB, apa tunggu lagi! juz PING me..nak call, SMS, email, facebook...semua pun boleh! 

"kerna diriku begitu berharga"

natashaaimee@yahoo.com
@
www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...