Thursday, June 14, 2012

Presentin' our Leaders..!

as-salam

terus terang ckp,pn.isteri & en.husben mmg tak reti apa2 pun tg bisnes..kitorg mmg 0 dalam bisnes..tapi itu laa keunikan bisnes ini, semua golongan boleh buat..janji NAK sahaja..tak perlu ada qualification tinggi2..maklum laa pn.isteri & en.husben pun bukan belajar tinggi mana pun..cukup2 makan jo..

dan dalam bisnes ini juga laa lahirnya barisan pemimpin2 yg mana mereka ni bukan calang2 orang..memang benar,mereka org2 biasa tp setelah jumpa peluang yg luar biasa, sekarang mereka antara pemimpin luar biasa yg mampu bergelar jutawan hanya dgn bisnes ini..

haaa sure korang tak caye kan..ataupun ada yg buat tarik muka..hehehe..tak kisah laa apa pun pandangan org lain, yg pasti kita tahu apa yg mereka ada...sbb inilah pemimpin yg tepat utk kite follow..income BESAR, rumah BESAR, kereta mewah & BESAR tapi satu yang cukup mengujakan iaitu CAKAP TAK BESAR..

sbbnya kebanyakkan pengalaman pn.isteri sesetengah org baru nak naik skit dah mula tinggi diri..tp takpe laa,pd pn.isteri senang je itu style masing2..dan apa yg pasti kami husben & wife mmg selesa dgn carakerja dlm bisnes ini...syukur ke hadrat Illahi kerana dipertemukan dgn bisnes ini..

yup seperti yang dijanjikan, meh pn.isteri kenalkan mereka2 yg menjadi tulang belakang pada pn.isteri & en.husben dalam bisnes ini..



ini adalah ayahanda & bonda dalam bisnes kami
yang sentiasa sabar dgn kerenah kami
yang tak pernah jemu2 turunkan ilmu pd kami ttg bisnes ini
kami sayang kalian berdua
CDM Ramzi Abdul & CDM Zalina Muhammad Zain


amcam rugged kan!
klu korang tahu latar belakang mereka berdua pasti korang kagum..
hehehe
kalau nak kenal dgn dorg,meh laa be apart from us!
confirm leh ketemu selalu


wanna be exactly like her!

dan sepasang lagi insan yg banyak bantu bagi semangat dan kata2 motivasi pada kami adalah seorang pemimpin yang sangat dikenali ramai! nama beliau kalau di search kat google pun akan keluar story ttg beliau..tp ini lah ye sepasang lagi insan yg nampak potensi pn.isteri & en.husben sejak dr kami memula buat bisnes..even beliau dah 10thn berkecimpung dlm bisnes ini tp tak pernah lokek dgn ilmu beliau..

terima kasih CDM Hajah Siti Rohana & CDM Haji Azlan Deraman




one of my idol too..
terima kasih kak ana for ur endless support!

dan seterusnya dah tentulah pd sesorang yg paling dekat dgn pn.isteri..siang malam pagi petang sentiasa bersama beliau..memang benar, hubungan kami semakin rapat sbb kami sama2 buat bisnes yg sama..insyaAllah tak perlu berjauhan utk gain 5 figure income..bukan utk org lain pun dah tentulah utk mereka yg kita sayang,kan
sape lagi kalau bukan...


CDM Azril Fikry
my beloved en.husben..
alhamdulillah..
dah hampir 9 tahun bersama dr zaman bercinta dan kahwin
dah sudah 4 tahun berbisnes bersama2..
beliau lah org paling kuat membantu dan sentiasa beri sokongan pd pn.isteri dr segi mental & fizikal..
"terima kasih sayang..me luv u til the end of time"

so...masa kami dah kami rasai..kini tanggungjwb kami pula utk berikan yg sama kepada semua barisan pemimpin dlm kumpulan kami..dan uols juga boleh! jika ada terasa dihati utk mengubah taraf kehidupan kita, will be our pleasure to share it pd sesiapa sahaja yg mahu..perkara baik kalau dikongsikan akan menjadi lebih berkat,insyaAllah..

catch us at
www.facebook.com/natashaaimee
or 
natashaaimee@yahoo.com

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...