Tuesday, June 12, 2012

Seminar Upcoming Leadership, 2012..

As-Salam

owhhh seronoknye nengok kwn2 sentiasa ada je cerita baru di blog dorang..best2 bile singgah tengok & baca..pn.isteri pun sebenarnya byk cite nak kongsi..but then cam biasa 'masa itu emas'..!! kalau betul2 tak de xtvt lain then leh laa ngadap pc ni utk update story...tap jgn risau, since pn.isteri dah melibatkan diri dlm dunia blog ni mmg byk sgttttt nak kongsi kisah2 best bersama uols yg setia kunjung kat blog 'vuruks' nih...kihkih..

so ok lah entry kali ni as stated kat title nun..yup! we'ols baru je selesai adakan Seminar Leadership pada hari Ahad lepas...alhamdulillah semua nya berjalan dgn lancarrrrr sekali...dan yg pastinya hanya yg terpilih sahaja yg dapat mengikuti seminar ini...senang ckp bukan calang-calang arrr...

bertempat di De' Palma Hotel, Ampang..seawal 7 pagi pendaftaran telah dibuka buat semua peserta yg terlibat..memandangkan yg terlibat dlm seminar ini adalah semua ranking2 pemimpin, so masing-masing dah tahu apa tanggungjwb mereka...so lagi mudah laa perjalanan majlis pd hari tersebut.


Alhamdulillah, bersama dgn bisnes inilah dah 4 tahun, pn.isteri dan en.husben rasa tak pernah jemu2 bila tiap kali seminar diadakan..sbb mmg dah tahu sejak memula buat bisnes, pendekatan yg setiap speaker kongsi kan mmg sesuatu yg luar biasa...!



masing2 kusyuk mendengar..

dulu sebagai peserta..
kali ini pn.isteri & en.husben dtg sbg salah seorang dr VIP..

we're CDMs!


seorang yg sangat bermakna dlm kehidupan kitorg di dalam bisnes ini!
CDM Siti Rohana..



en.husben salah seorang line-up di barisan CDM

sentuhan berlian CDM Kak Ana


yeay!
 menari punya time!

u've got style DSM Abg Chaq!

sungguh happening!


makan!

comel kan dua orang ibu ini..
sorry they are not available..
ibu muda berjiwa besar!

pose!

aumggghhhhhhmmmmmmmm...!!!


orait enuff utk 1st session ni...more to come..lalala...tp kat di sini, pn.isteri memang nak bgtahu selama 4 tahun pn.isteri & en.husben berkecimpung dalam dunia bisnes Premium Beautiful, tidak ada satu pun yg menghampakan...malah makin lama makin byk perkara baru yg kami pelajari hingga boleh serius dlm bisnes ini...power sungguh kan...


itu semua kerana kumpulan kuat yg di bentuk oleh 4 pasangan hebat CDM Chan, Madam Lam, CDM Kak Ana & CDM Abg Lan...masing2 memainkan peranan mereka masing2 dgn cukup hebat! yg lebih hebat walaupun mereka dah punya pelbagai aset dlm bisnes tetapi mereka inilah tak pernah lokek ilmu utk bantu kita yg benar2 mahu..

jadi kalau kita benar2 mahu, lets join us!


sihat + cantik + bergaya + kaya
hanya dengan 
Premium Beautiful

catch me on
natashaaimee@yahoo.com
www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...