Monday, June 18, 2012

"Bakar Pau" bersama bisnes partners..

As-Salam

fuhh semalam memang seronok apabila dapat bersama antara bisnes partner pn.isteri & en.husben..dan yg pastinya all our biz partners mmg sporting2! dan jumpa diorg semua bukannya saje2 hokay dan bukan sembang2 kosong...tapi lebih kepada nak tunjuk how to make a 'ribu riban' punya income!

tu laaa yg syioknya ttg bisnes yg kami buat...sebab tidak ada langsung masalah pentingkan diri..sebabnya mmg kami dah dididik  dgn "cara sama2 usaha sama2 dapat hasil dan nikmat".so kalau ada yg tak bape nak dapat hasil tu maknanya dia kurang usaha secara berkumpulan laa tu...hehehehehe...tp tu org2 kat columbia sana..dgn kami tidak cenggitu...sebab tu makin lama makin seronok buat bisnes!

dan semalam,alhamdulillah dpt luangkan masa bersama 3 org biz partner kami yg kesemuanya dgn pangkat masing2...apa yg pastinya mereka semua telah pun berumah tangga dan masing2 mempunyai impian yg sungguh tinggi dlm kehidupan mereka..

background toksah ckp ar...sbb yg pn.isteri & en.husben jumpa ni mmg org2 yg pegang gaji RM5000-RM6000 sebulan tapi tu laa still nampak pluang utk buat bisnes...bile tanye kenapa buat bisnes sdgkan gaji dah besar...dorang jwb senang je.."sebab sy nampak pluang buat duit! dan bisnes ini SENANG sbb byk dpt guidance!" org cenggitu laa mereka kata..


SSM Anne

DSM Abg Wan & Kak Ina


Bakal CDM Irwan Shah & Fazilina Darus


dalam berbisnes memang cukup mudah hanya perlu follow je..tak pandai takpe sebab ramai yg nak beri tunjuk ajar..jadi dont under estimate kemampuan kita coz Allah tak suka dgn hambanya yg cepat berputus asa..jadi pluang berbisnes inilah dpt mngubah kehidupan 360 darjah even minda juga kini positif..(tak perlu lagi sembang atau berfikir perkara2 yg tak berfaedah)

this is what we called
Together Everyone Achieve More  
@
TEAM Work!

so for those yg nak be apart of our team,juz PING me ya!




natashaaimee@yahoo.com
@
www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...