Monday, June 4, 2012

Berkongsi rezeki bersama warga Langkawi...!!

As-Salam

fuyoooooo...Langkawi makin meletupssss...!!! bukan meletop sbb ada bom eh..tp ini meletop dari segi pasaran bagi bisnes hebat bersama Premium Beautiful...betul laa cam org tua-tua kata, sekali pergi pasti akan pergi lagi...dan ini merupakan trip kali ke-2 pn.isteri & en.husben ke Langkawi!

terus-terang pn.isteri katakan, pn.isteri & en.husben mmg cukup kagum dgn warga Langkawi yg dah bersama kami dalam bisnes bersama PB ini sebabnya mereka2 ni memang orang2 yg berimpian besar...walaupun jarak we'ols jauh tp mereka sangat bagus & sangat menghargai kedatangan kami ke Langkawi..mereka tak pernah letakkan jarak sbg alasan utk mereka tidak boleh ubah kehidupan mereka kepada sesuatu yg lebih baik dari biasa2...org2 camni la yg bagus sbbnya mereka sentiasa positifkan minda mereka, sbb bile minda dah positif, ofcoz laa badan jadi sihat dan bile badan dah sihat, kite sentiasa ceria & makin lama makin nampak muda remajaaa....laalalalala..hehehehe

ok lah, kedatangan pn.isteri & en.husben kali ini lebih kepada nak menyampaikan amanat kepada pemimpin2 di Langkawi tentang projek bulanan & strategi utk mencapai apa yang telah dirancang itu..dan alhamdulillah semuanya berjalan sungguh lancar..dan warga Langkawi mmg diakui org2 yg sangat bersemangat! berani! dan berimpian besar! tahniah buat kalian semua..

amanat sedang disampaikan..




para sahabat mmg sungguh2 mendengarnya..

giliran en.husben utk berkongsi tentang strategi..
power ar en.husben..
belajar SPM jer, takde masalah pun utk share camne nak generate income 5 angka sebulan..
so pengajarannye 
"dont u ever judge a book by its cover"
hahaha..

lelaki pun boleh buat bisnes Premium Beautiful laaa...
inikan pula kita wanita...
ishh..ishh rugi sungguh klu tak ambik pluang..
nak2 lak pluang dah kat depan mata!

sikap yg perlu dicontohi..
take note dgn segala penyampaian yg dibuat oleh CDM Azril



welcome to Adzrian, Kak Shimi & Ida
Beautiful ladies!



and tak lupa welcome to Abang Azha & Zizan

dan di lokasi lain
pn.isteri sekali lagi dengan seorang anak dara yg bercita-cita besar iaitu Ida bersama sahabat baru kami Munira..welcome!

ok, ni nak habaq mai kat uols...kalau korang nak tahu..di Langkawi pada permulaan nya hanyalah seorang sahaja insan yg benar2 ingin mengambil pluang terhadap bisnes PB ini..dan percaya atau tidak, beliau adalah LELAKI! haaaa..ada berani?! lelaki buat biz korset PB..siap pandai lagi buat kiraan utk dapatkan size pd customer...power ar..

peduli ape orang nak kata ape..yg pasti dia bukannya buat bisnes yg haram pun..malah dapat membantu ramai dikalangan kawan2nya tampil cantik & sihat! dan beliau yg pn.isteri maksudkan adalah :



GEE!
utk berkongsi pengalaman bersama Gee bolehlah call for ur appointment
0194734647

tahniah buat Gee..kerna ditahap sekarang ini Gee telahpun bergelar pemimpin mewakili sahabat2 di Langkawi...kalau kite dengar pengalaman kehidupan Gee yg lepas mmg sangat menyentuh hati..tp siapa tahu kan..bile sekali Allah telah turunkan rezeki buat beliau,nah hari ini Gee mampu pegang income bulanan ribuan $$$ hanya dgn korset PB dan baru sahaja bkecimpung dgn bisnes ini beberapa bulan..

ini kerana senang je..sbb Gee adalah anak yang baik! tak pernah merasakan dirinya sudah bagus..setiap masa sentiasa inginkan ilmu drpd senior2 kumpulan kitorang..tak pernah berkira dalam kerja nya..sebab tu laa rezeki dia besar & mudah nak2 dalam bisnes ini..dan pn.isteri & en.husben sgt kagum dgn beliau! tahniah GEE!


dan janji kami, kitorg akan sentiasa bersama dgn team Langkawi..percaya pd rezeki Allah ye para sahabat..kalau kita benar-benar 'berusaha' jgn risau kerna Allah maha mengetahui...ni hanya pada yg berusaha je laa ye..yg malas nak berusaha, pastu banyak mulut lak tu, no wonder laa tak dapat ape2...Allah kan tak suke manusia yg malas...huhuhu...so nasib arr...

ape-apepun syukur ke hadrat Allah kerana empayar kami mula meluas di Langkawi...dan pasti selepas ini akan semakin luas di kawasan2 Utara...pada yg nak bersama dgn kami tak kira di mana anda berada, kami di sini sedia utk berkongsi pengalaman & pluang bagi mereka yg benar2 mahu utk merasai satu fasa kehidupan yg penuh warna-warni..

wanna be apart of our team!
email me
natashaaimee@yahoo.com
or catch me on
 www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...