Wednesday, June 20, 2012

Premium Beautiful memang best!

As-Salam

heyya ladies & gents! pekaba uols?! pn.isteri alhamdulillah semakin hari semakin bahagia..insyaAllah ketika Allah sedang memberikan kegembiraan pd pn.isteri bersama keluarga & sahabat ini, akan pn.isteri gunakan ia sebaik mungkin..maklum laa kehidupan ni kan umpama roda..kadang kite di atas kadang2 kite kena gak jenguk kat yg di bawah...insyaAllah mudah2an diri ini sentiasa 'sedar diri'...lalalala...

orait lah! seems that pn.isteri mmg betul2 'serius' dlm dunia perniagaan kini..mmg kalau boleh tiap2 hari nak share picca & story pn.isteri segalanya about bisnes! tp maklum laa...sebabkan appointment yg terrrlalu tight, maka pn.isteri kena curi2 masa utk update blog ini..tp insyaAllah pn.isteri akan sentiasa update segala aktiviti yg pn.isteri lakukan utk kite berkongsi bersama...

dan as usual nak share laaa dgn uols the latest of me! kihkihkih...mmg syiok! PB makin lama makin beri kesan mendalam bukan setakat terhadap figure kita, malah dalam badan juga makin sedap sbb kesihatan akan sentiasa terjaga & yg palinggg best poket pun makin lama makin 'tebellll'...ngeh! ngeh!

so ni lagi nak share dgn uols hasil pemakaian PB yg konsisten! now dah almost 5months++ after deliver Hazel on January lepas...gambar ni sempat laa di snap2 masa otw nak g appointment dgn client bout PB & how to make money wif PB business! yeay!




amacam cemerlang tak..!!!
hahahaha..


haaa dah pakai PB ni mmg kena sentiasa ambik gambar cekak pinggang..
ala2 model kebaya lagi...
hehehe




peace no war!
wikiwikiwiki..




and million of thnx to my beloved hubby yg juga merangkap one of my great leader in this business!
"thnx sayang,muaks!"




so tunggu apa lagi..klu tak start sekarang bile lagi kan..kan...kalau kite duk asyik kata 'nanti dulu' orang lain dah laju kaut rezeki dalam bisnes ini..mmg adil, siapa yg berusaha utk dapatkan dah tentu dialah yg akan rasai nikmat..!! weee!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...