Friday, June 22, 2012

"Bakar Pau" bersama our crew leaders!

As-Salam


bersyukur sangat2 kerna memang benar la setiap apa yg kita usahakan secara bersungguh2 insyaAllah Allah pasti akan berikan ganjaran yg setimpal dengan apa yg kita dah usahakan...dan pasaran PB makin lama makin meluas...pergi mana2 pun org akan bercerita ttg kehebatan PB ini..nak2 lak dah nak puasa & raya ni..kalau sesiapa yg tak bijak ambil pluang memang rugi wooo...

orait so entry kali ni, pn.isteri nak share laa story pn.isteri bersama salah seorang dr team leader group kami..lunch bersama mereka kami berkongsi bagaimana hanya dgn bisnes PB ini membolehkan mereka gain income hingga mencapai RM10,000! banyak kan! pada pn.isteri byk sgttt laa tu..(tp ada juga yg kata tak bape banyak...hehehe...memasing punya citarasa katanya...) lalalala

dan tengahari itu,pn.isteri & en.husben terus shoot ke Jalan Reko, Kajang utk bertemu dgn Hawa & Man..kalau korang nak tahu Hawa ni ibu beranak 1 tau...ibu muda lagi..haaa mmg hot sangat! dia sgt teruja dgn PB bukan sebab nak kurus tp nak kekalkan kesihatan dalaman beliau..dah pakai pastu rasa kesan yg cukup memberangsangkan,so Hawa tak buang masa terus ambil pluang berbisnes bersama produk hebat PB...

dan masa berjumpa mereka kitorg pun sembang, sembang, tunjukkan cara bagaimana nak terus maju dalam bisnes bersama kumpulan..berkongsi kegembiraan bersama mereka..sebab tu laa kan bisnes ini mmg unik sebab rapatnya kita bersama semuaaa bisnes partner kita dah macam adik-beradik! ni lah namanya mengeratkan sirratulrahim..alhamdulillah..

 BERSATU pasti TEGUH!

 buat bisnes umpama sebuah keluarga..

Man mesti betul-betul follow CDM Abg Azril, confirm akan jadi seperti beliau..
bcoz en.husben ada 1001 rahsia dalam berbisnes!

both of us adalah ibu kepada anak2 we'ols..
amacam?!
howt tak! 
hehehe

so kalau uols nak share ur experience bersama Hawa ataupun nak cuba produk hebat Premium Beautiful bolehlah call ini Mama di no :-
Hawa
012-6193779


dan seperti biasa jika uols nak terus direct berkongsi bersama on.isteri pengalaman sbagai pengguna mahupun dalam dunia perniagaan bersama PB,do lemme share it wif u, guys!

email me
natashaaimee@yahoo.com
or 
catch me on my FB!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...