Wednesday, June 20, 2012

Sepetang bersama seorang "Millionaire"..!!

As-Salam

yup semalam (19/6/12), pn.isteri rasa sgtttt bertuah kerna di kalangan ramai2 dalam kumpulan yg sama berbisnes dgn produk Premium Beautiful, syukur ke hadrat Illahi kerana kumpulan kami bersama CDM Azril Fikry (en.husben laa ni..hehehe) telah terpilih utk bersama secara esklusif!

dengan siapa?!

haaa ni nak habaq mai...untungnya kitorg buat bisnes ini adalah salah satu sebabnya kami boleh mendekati dengan rapat seorang yg dah bergelar 'jutawan!'...haaa jangan nak kerut2 dahi ye..percaya lah..tapi apa yg pasti, yg sentiasa pn.isteri kenang adalah even insan ini dah bergelar jutawan dgn income yg besar, rumah yg mewah & besar, kereta yg mmg besar2 (siap 3,4 biji lagi) tetapi satu je yg korang kena percaya adalah insan ini sedikit pun tidak ada sikap "suka cakap besar"..orang nya cukup humble, periang, sentiasa dahulukan bisnes partners beliau smp sanggup turun padang even kesihatan tak mengizinkan..dan beliau adalah...


CDM SITI ROHANA



bayangkan camna rasa di depan mata kite seorg yg bergelar jutawan..
bukan setakat boleh dgr kata2 semangat dr beliau..
malahan dapat sentuh, peluk cium lagi!
(untung-untung leh jadi seperti beliau juga..insyaAllah)



tak pernah jemu utk berikan yang terbaik buat semua rakan-rakan kongsi beliau..
itulah ceri kepimpinan CDM Kak Ana


nampak tak tu..
kusyuk sungguh mendengar kata2 motivasi pembakar dr CDM Kak Ana


dan seperti selalu, setiap baris ayat yg kak ana lontarkan pasti pn.isteri akan tuliskan di nota..
biar tersemat dalam hati bile setiap kali membuka nota itu..


tu laa yg pn.isteri katakan..dalam bisnes ini tak perlu ada pengalaman, tak perlu pandai dlm dunia bisnes, tak perlu berpendidikan tinggi dan tak perlu ada jawatan besar utk berjaya...hanya dgn satu perkataan NAK sahaja mampu mengubah 360 darjah kehidupan kita..

memang benar kita org biasa, tetapi bile dalam bisnes ini, kita umpama dipertemukan dgn peluang yg luar biasa...dan bila kita betul2 buat dgn berterusan, hasil yg kita akan terima juga luar biasa..

dan sbb tu laa pn.isteri & en.husben buat bisnes ini! kitorg mmg tak pandai berbisnes, kitorg sekolah pun takkat tu je laa, kitorg juga bukan minat nak berbisnes dan kerja kami hanya setakat bergaji rm2000 je sebulan, kalau nak ikutkan mana reti nak bisnes2 ni...

TAPI!

tu yg sentiasa pn.isteri katakan, dalam bisnes ini kita akan sentiasa di guide dan dibantu oleh mereka2 yg berpengalaman dalam bisnes ini..pengalaman bukan setahun jagung yea...all these great leaders dah berpengalaman 7 tahun, 10 tahun hingga ada yg dah mencapai 20 tahun hanya dgn satu produk iaitu Premium Beautiful!

so, cuba kita tanya diri kita...kalau orang lain boleh, kenapa kita tidak?! apa beza kita dgn mereka?! Allah dah jadikan kita punyai semuanya sama rata..bezanya adalah ada di antara kita bijak ambil pluang & ada pula yg dah selesa dgn apa yg ada katanya..(katanya laa...kata hatinya tak tahu pulek...hihihi)..so kita yg mana satu?tepuk dada tanye diri sendiri..wee!

so tak perlu takut! tak perlu risau!





tahniah kerana yg ada di dalam gambar ini hanya yg terpilih utk bersama CDM Siti Rohana..
memang betul2 bijak ambil pluang..
siap ada di antara mereka yg terus datang dr Tanjung Malim lagi..


dan ini jejaka2 ganteng yg juga berbisnes dgn satu-satunya produk Premium Beautiful
apa nak risau..
kalau tanya mereka, mereka akan kata berbisnes dgn PB lah pasaran luas..
sebab mana ada wanita kat Malaysia ni tak pakai baju dalam kan..kan..
dan rahsia mereka lagi..
 "isteri pakai PB, suami pula boleh rasa & jadi testimoni"
hehehehehe...
"setiap hari macam malam pertama katanya.."

sbb tu yg betul2 pakai PB secara konsisten+maharani memang subur!

so,ladies & gents! 
lets be apart of our team! 
and
book ur appointment now! 

"kita LAMBAT, orang lain confirm REMBAT!"
lalalala




PM me on my :-
@

1 comment:

: : memeng : : said...

thanks for everything and sorry for anything kak tasha abg azril..

support dan tunjuk ajar dr kalian mmg tak ternilai.. terima kasih byk2..............

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...