Tuesday, April 12, 2011

Wedding Azrul & Nadiah 090411

~ As Salam ~

Sabtu baru ni (09/04/11), kitorg di jemput ke majlis perkahwinan member sekolah pn.isteri masa kat SMTSKL (teknik setapak) dulu...disebabkan en.husben ada seminar hari tu, so pn.isteri telah mengangkut laa seramai mungkin askar2 yg ada..hehehe..yg ikut g kenduri tu mama & adik pn,isteri & ofcoz Damian + my super bestfren Huda..

Kalau korang nak tau pasangan pengantin ni..Azrul & Nadiah..diorg dua2 x-sculmate pn.isteri termasuk lah dgn si Huda sekali..kitorg bukan setakat satu sekolah tp course yg kitorg ambik pun sama..tp yg tak sama nyer dua benda jer...1st, member2 pn.isteri ni mmg smua pun superb laa dlm pelajaran..pn.isteri juz cukup2 makan jer..hikhik...2nd lak, kecantikan kitorg mmg lain2 eh..sbb yg paling tak cantik ofcoz laa yg lelaki..pondan laa klu lelaki nmpk cantik..hahahaha

Ok laa cite pasal g kenduri kawin dorang ni, kenduri buat kat umah Nadiah kat Beranang nun...sumpah mmg tak tau laa jalan kat sana...nak harapkan Huda, urghh mmg takleh harap laa jawabnyer..hehehe...so dgn bacaan Bismillah kitorg pun rempuh je laa ikut map yg mmg takleh pakai punyer tu...sib baik laa ada si Ashriq (yg x-sculmate kitorg gak) yg bg direction guna BBM (blackberry messengger)..uhh sgt nak jimat kos taw..kedeks tul! huhu..

Korang bygkan kitorg kuar umah kul 12 tghari tp smp kat umah pengantin kul 2pm..giler kan! huhu..belasah jer..sib baik masa kitorg smp pengantin baru nak bersanding...so consider tak lewat ye, mekaseh! hehehe..
ape2 pun to Azrul + Nadiah, korang bercinta mmg lama giler..klau besi tu dah nak karat dah..tp alhamdulillah kawen gak korang..so doa kitorg smoga korang hepy eve-after & tolong laa dapat baby cecepat..sobab umur korang dgn kitorg sama jer..maksudnyer kite dah tua! hehehe

Ni ada ler skit gambo masa kenduri tu..layan!

 Selamat Pengantin Baru Azrul & Nadiah
(Damian agak terliaur dgn bunga2 telur yg meriah tu..so tak sempat nak tgk kamera)

 ye! pose dgn pengantin (Nadiah) together wif Huda & Shery
....and Damian urghh!

 ok feeling2 supermodel jap!

 Ashriq yg maybe tgh stress sbb dia pun taktau ape2 pasal wasiat...kihkih..wife dia keje Amanah Raya katanyer..kuikui

ok back in mood! Ashriq & Arifa

 haaa ni laa Huda..one of pn.isteri nyer BFF..still ebelebel btw...
ntah bile nak kawen pun taktau..huhu

 pose!

 haaa!! jumpa lak dgn cikgu kesayangan kitorg ni...
Cikgu Zizi (baju stripe merah putih)..
punya laa dah umur 28 baru laa dpt jumpa wife cikgu yg comey molek baju pink tu..
nama lupe nak tanyer,sory cikgu! jgn rotan eh..hehe

dalam pic ni ada sekali Azuin & husben pun x-sculmate kat SMTSKL

thnx Azrul & Nadiah for the invitation!

luv ~ luv ~ luv

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...