Sunday, April 3, 2011

Owh Broadband @ berukband!

~As-Salam~

Aduhai....(cam tak cool je kan start new n3 ni dgn ayat tu kan..huhu)..mana tak nyer si 'berukband' ni laaa...suke sgt buat hal..asal tenggelam je matahari mula laa dtg keselowan nyer..cam mane ler nak update blog ni yg bukan setakat bersawang je..dah smp cicak2 pun buat sawang ni jadi port meeting...huhu..
but no worry kay coz will upgrade ape yg patut supaya isu ni takkan ganggu lagi idup kitorg..hehehe

But ya..arini pn.isteri try my best to share as much story mory yg terkandas utk beratusan jam ni..kire almost 2-3weeks gak laa..haaaa as previous year Mac mmg bulan yg penuh dgn bufday party in our family...erkk even n3 ni akan mula di-update in April doesn't matter rite..
nak tau sape nyer bufday...??
catch on the next n3 ya!

SMILE ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...