Saturday, April 30, 2011

Olaaa.. (*.*)

~ As Salam ~

Pekaba guys?!
again, sory sbb mmg terbukti lama tak update blog ini..hehe..btw, thnx ar coz korang sudi gak singgah blog yg tak seberapa ni kan..meklum laaa kitorg ni tak kretip..hihi...ok laa from the last entry (April,22) , as u all knew masa tu pn.isteri sefamily g balik kampung mama pn.isteri kat Perak...

Dan akibat dr xtvt balik ke kampung juga laa..bile kitorg smp je KL kulit masing2 mmg kegelapan yg hagak lebam laa..itu ok laaa..tp yg paling tak tahan nyer kitorg sume kena batuk & sakit tekak yg sgt teruk! huh! mmg tak 'ON' laa keadaan ini..
and kalau korang nak tau yg paling teruk pn.isteri la..
OMG! dugaan sungguh! 
and klu korang nak tau, by the time now suara pn.isteri mmg sgt 'nyahhhhhh...' auwwwww....tp mmg serius rimas! nak bercakap pun susah..dah ler mmg dr mulut ler pn.isteri ni mcari rezeki..tp takpe, dugaan Allah kena hadapi dgn tenang..amin...

Guys! ni nak story skit..sepatutnya kitorg stay lebih lama kat kg tau..but en.husben kitorg dapat call from this chinese guy yg bgtau our newbie can be collected! oyeay! pn,isteri sungguh excited! and pn.isteri laa yg sgt tak sabar nak balik KL cepat2..lalala...

Nak tau ke..?hihi segan lak nak cite...tp klu tak share baik takyah ada blog,kan..ihiks! ok2 tunggu nanti pn.isteri story kat new entry eaaaa...
hooray!
 hah! mcm ni laa nak gambarkan betapa excited nye pn.isteri masa ni..
tapi...
erk..rasa nye agak keterlaluan wajah ini..tp sib baik kiut!

Luv~Luv~Luv

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...