Friday, April 22, 2011

Kitorang kat kampung..

€~ As Salam ~

Aloha..guys,now pn.isteri n family smua kat kampung ni..kat kg kayan,Perak..masa blog ni di update,pn.isteri kat salon n ini lenloi tgh godek2 pn.isteri punya rambut..hehe..

Dpt cuti panjang,tu yg bwk mama pn.isteri balik kampung tu..nak g over the sea takde sape lak nak bwk..ye arr en.husben kan baru balik dr Perth..kena laa tgu bulan June nanti masa g Hong Kong..xoxoxoxo..

Btw, x sabar gak nak balik KL balik ni coz nak g ambik our newbie...lalalala..mood pn.isteri now mmg sgt hepy! ye laa untung rasanyer body ni bersuamikan en.husben yg sgt laa tau taste bini dia ni...

Nak tau ape???? taraaa..!! tunggu ye..

Mesti nak share dgn korang punye..tp diingatkan pn.isteri bukan nak tunjuk2 tau tp sbb nak share segala feelin'2 yg ada dlm diri ni..hokay kan..hehe..xpe nanti kite tgu sama2 ye...oyeay! oyeay!

Ok laa nak g basuh rambut nih..see u guys on the nex n3..tatatititutu..

Luv ~ Luv ~ Luv

1 comment:

Shu Shinju said...

waaaa..bercuti..bestnye....

newbie??? jeng..jeng..jeng...ape tu??? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...