Wednesday, April 20, 2011

Best places in Perth, Australia

~ As Salam ~

Ya! now its time to share wif u guys the best shots in Perth, Australia...so cam yg korang dah tau, mmg muka pn.isteri sekeping pun tarak coz dah sah2 tak dpt cuti kan....hukhuk...

Jom! 
tanak wastin' time, enjoy viewin!

 ye shopin merupakan xtvt utama bile tiap kali g trip melancong ye..tu yg best tu..en.husben yg terbukti lelaki ni pun skang dah kaki shoping..hehe pn.isteri suke!

 ni hotel yg en.husben mnginap..as usual hotel mesti kat tgh2 town coz senang nak g memana anytime..takpe byr lebih janji puas hati! tp ni tak bayar ape2 pun sbb FOC katanyer..lalalala

 then

As usual, klu g Australia ni tak sah laa klu tak g melawat haiwan utama negara tu..huhu


 apa lagi kalau bukan kengeru

 mesra tul kengeru ni compare to Sydney nye kengeru



stress tul muka2 kengeru tu eh..agaknyer rimas tgk flash kot..ihiks!


 Pastu, en.husben gtau gak yg dia g jejalan tgk ladang buah2an kat sana..mmg fresh! manis lak tu...
yummy!

 urmm xtau laa betul ke tak kombinasi dressin en.husben ni ye..huhu

 ye action2 sebegini mmg yg paling en.husben suke buat..
nak jadi stuntman tak kesampaian katanyer..kesian...

 dia ni kitorg panggil Wan kedip2 (our partner) sbb dia mmg suke kedip2kan matanyer..nak2 lak kat Perth tu lagi dasyat kedip nyer tgk awek kulit putih..haha

 dan ni lagi sekali ye..


rimbun giler buah2 nyer..geram!!!
yang ni lak view town Perth from Swan River..
mmg cantik & bersih!


antara tempat wajib g bile ke Perth!




 amboi bukan main lagi tu..

dan ini bukan sesi ingin membunuh diri ye yg macam dlm filem2 Hindi tu...hehe

 dan ini their dinner! mmg ramai giler! gile havoc en.husben kata..
seronoknyer!


dan ni antara ole2 yg en.husben bwk dr Perth

Tu laa serba sedikit best moments en.husben kat Perth, Australia..sape sangka kan..even pn.isteri pun tak sangka laa bile tgk en.husben now totally changed! bravo bro! keep it up!
haaaa takpe..ape yg pasti nanti pn.isteri lak nak balas dendam coz our next trip on June is Hong Kong..! oyeay, ada Disneyland! 
saya suke!

Luv ~ Luv ~ Luv

4 comments:

zaaf said...

Memang syok gile gi perth hari tu..nak2 kalau bawak rakan2 sekali

Hanis Azla said...

seronoknya melancong.. akak pergi perth 5 tahun lps.. seronok lepak kat kings park botanical garden.. Salam kenal yer..

Izwan Sabri said...

Best gle g aussie bro!!

Shu Shinju said...

bestnyeeeee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...