Wednesday, April 13, 2011

Jadi Juri Event IYC

~ As Salam ~

Hari Ahad bersamaan 100411, bertempat di IYC Cheras (even umah mertua pn.isteri somewhere around dat area tp sumpah tak tau kat situ ada dewan yg agak best la..) ok sambung balik...pada hari itu, pn.isteri telah dijemput utk menjadi juri..! reti ker..?! jwpn : belasah jer..kihkih..
tak caya tgk nih!

haaa dah caya kan...kuikui

Sebenarnyer, event tu organized by this team from IYC tu sendiri..so Pn.Edura (dura) dah menjemput pn.isteri utk jadi juri utk salah satu pertandingan yg di anjurkan..mula2 tu agak konpius gak leh ker pn.isteri ni jadi juri..sebab nyer..nak tau sebab ape...sebab nyer pn.isteri di offer jadi juri utk Pertandingan Gubahan Bunga..whattt...!!!! xoxoxoxox takpe think +ve, kalau tak cuba tak tahu, rite..

 nampak! gaya kena konfiden! ;)

So aritu, as usual en.husben yg mmg husben yg terbaek didunia & akhirat temankan laa pn.isteri ke event tu..ramai gak org + kanak2 yg berlari2 seluruh dewan..(klu tau leh bawak anak, mmg angkut Damian sekali)..ada byk pertandingan yg diadakan..such as gubahan bunga, make up, mewarna, melukis, jualan pelbagai brgn etc...kiranyer sesuai laa utk seisi keluarga..

 thnx a lot sayang..
(sorry mengada jap..hehe)

Ok lah berbalik pada cite pn.isteri jadi juri..ni haa laa hasil gubahan tgn para peserta..ada 5 group..masa dorg tgh gubah terlupe nak snap gambo..maap laa ye..yg ada final product jer..ok laa kan dr takde..hehe






Then bile dah siap dorg punye gubahan, haa start laa sesi menjurikan hasil2 peserta..jeng..jeng..jeng...

 tu diaaaa...tgk je laa aksi pn.isteri yg pepoyo cam terer sgt nak judge org nyer gubahan..
biasa laa gaya tu penting..hehe

 chewah..chewah...

nampak tu, sgt meyakinkan,kan! hehe

 ni lah barisan juri utk kategori ni
from left : pn.isteri, Rina, Dura & Yusof

 Selepas tu, bile smua acara dah abis, so ape lagi sesi bg hadiah laa plak..hadiah ni disampaikan oleh datin...urmmm arrr urmmm..alamak lupe laa plak nama datin ni...sorry eh..byk urat putus..huhu..tp yg pasti nyer datin ni bonda pada dura..sbb nyer ayahanda dura merupakan pengarah kat IYC ni..

 time utk bg hadiah pada pemenang setiap kategori

 yg lagi best jadi juri pun dapat hadiah gak!
byk tau! ada 3 beg!

 smile!

* nanti klu ada ape2 event lg yg nak juri yg tak bape nak profesional, roger je pn.isteri ni..pasti keputusan memberangsangkan! kihkih.. *

last but not least
thnx to IYC



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...