Sunday, April 3, 2011

Birthday our luvly MAMAs

~As-Salam~

Olaaaa...
ok mood agak hepy sbb nak cite n3 yg hepy kannnn...ok, cam yg pn.isteri dah gitau bulan Mac mmg bulan bufday utk family kitorg..ok we start with our luvly angle in our familia...

Kalau korang nak tau Mama pn.isteri n Mama en.husben (now a.k.a MAMAS~sbb dua org mama kan) kebetulan lahir di bulan Mac..! lagi best pulak Mama en.husben (Pn Rokiah) born on 17/3 while mama pn.isteri (Pn Azizah) born on 18/3...haaa kan sebelah2 je hari bufday dorg..cth cam tahun ni mama en.husben nyer bufday hari khamis then hari jumaat nyer lak bufday mama pn.isteri..

Ok now nak bgtau ape kelebihan nyer bile dapat MAMAS yg bufday nyer dekat2 camni...ngehngeh...untung nyer kitorg as a husben n wife + punya MAMAS yg bufday nye di bulan yg sama n hari pun dekat2...sbb nyer..:-

1) kitorg bole celebrate kedua2 org terpenting & paling kitorg sayang dlm dunia ni dalam satu majlis yg sama..

2) tarikh utk mmbuat bufday party celebration MAMAS pun akan jadi pada tarikh yg terbaek..yer arr cth cam this year, bufday MAMAS jatuh pd hari Khamis & Jumaat so kitorg adik-beradik akan pilih date selepas hari2 itu utk celebrate both of them..so cam this year kitorg buat hari Sabtu laa (19/3)..so takde laa masalah kena buat pre-party (bbrp mgu sblm bufday date) or post-party (bbrp mgu after bufday date)..best kan!

3) lebih menjimatkan! sbb tak perlu buat 2,3 kali utk celebrate our luvly person...lalalala...
(mood : berbesar hati..hehe)

Ok now is the time to share the great moment..tahun ni kitorg pilih Nailis Sentul to celebrate our MAMAS nyer bufday..dah g Nailis tu biasa laa for sure laa nak try western menu...so layan ler our best snaps on that nite..

juz arrived! take position semuanyer...

 semua dah dapat tempat, perfect!

ya! here our MAMAS..
mama en.husben on the left & pn.isteri ofcoz yg kanan laa kan..

 yeay! the greatest present frm ALLAH..our luvly DAMIAN
dan this year adalah tahun pertama kitorg celebrate bufday MAMAS wit our own kid!
heppy sangat!

 ok..makan time..! 
semua makan chicken chop + sause ada yg blackpepper & original sause..tp ayam nyer mmg superb! kitorg suke!

 ok sume buat muka takleh control sbb kebuluran hagaknyer..hehe

 mama & pakcik

 owh bukan Damian jer..this hensem guy pun is the one yg celebrate our MAMAS bufday for the 1st time..ihiks! btw, u both looked great!

 haaa ni mmg saat2 wajib ye yg kitorg kena hadapi bile tgh makan..
Damian akan dok sibuk jer nak makan gak..
nak2 lak baby chair lak takde..ramai yg guna kata tuan kedai tu..huh!

 yeay! cake is arrived!

 makanan dah belasah kek pun dah telan..nak gak pose! hehehe

 present from us!

 MAMAS pun tukar2 hadiah gak...cumels kan! hehe

tu laa best moments malam tu...and below pics wajib gak..each one take photo wif bufday girls..erkkk girls ke..???hehehe bole jer...for us dorang mmg akan muda sampai bile2....

start from us + si kecik tu laaa..tgk tu seksi nmpk pushat...hehehe

 apit (adik pn.isteri) + su

 yana (adik en.husben) + hafiz

 pakcik + daddy

 ati + her children qiela & ieqa

 uya (adik en.husben) + lan (hop wil be apart frm our family soon)..hehe

say cheeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......!!!!
family photo!
big hepy family...!

last but not least, kitorg nak ucapkan lot of thnx to all family members yg sama2 join the party & helpin us here & there..luv u guys!
pakcik + daddy
apit + su
tiara
ati + children
uya + lan
yana + apis
faiz
and
^
^
^
DAMIAN...hehe
and
to MAMAS we luvs both of u soooooo much!
MUAKS! ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...