Tuesday, April 12, 2011

Lumrah Hidup...

~ As Salam ~

Guys, sory laa as promised kononyer pn.isteri ni nak laa selalu update blog eh..tp tu laa beberapa minggu ni pn.isteri melalui hari2 yg sgt sukar utk pn.isteri sendiri...hurmmmm ntah laa..kalau kepala ni dok pikir yg -ve mmg laa mcm2 yg bermain dlm hati...tp utk lebih tenang, kenalah pn.isteri memandang smua yg jadi ni dr sudut yg +ve dan anggap smua yg jadi ni cabaran dr Allah utk jadikan pn.isteri lebih kuat sebagai seorg manusia..insyaAllah..

Ok laa dalam dok sedih2 tu, ofcoz laa stil ada story mory yg pn.isteri nak share dgn korang smua..nak tau ape? cam biasa baca jer n3-n3 yg akan mnyusul lepas ni kay..

Btw, for those people yg folow or yg tak folow tp rajin singgah kat blog kitorg ni, thnx a lot k..! maybe dgn ada nyer blog ni pn.isteri dpt share ape yg dilalui or maybe from this blog jugak kite akan kongsikan susah senang sama2..manalah tau kan..Allah maha mengetahui segalanyer...insyaAllah...

C u guys on the next entry!

luv~luv~luv



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...