Thursday, April 14, 2011

Perth, Australia..

~ As Salam ~

Ye arini mmg hari yg sgt kelabu buat pn.isteri...kalau Damian dah besar, maybe dia pun kelabu gak..tp sib baik dia nyer umur setahun pun tak sampai..huhu..kamu mmg bernasib baik, nak...

Dan mcm yg tertera kat title tu laa..somebody gonna fly to Perth, Australia...!!
erk, actually dah smp pun kat sana skang ni...huarghhhhhh...!!!! en.husben g Perth! ni mmg part yg pn.isteri paling tak gemor laa sbb kena tgal tak dapat ikut en.husben sekali...

KENAPA?!

Haaa ni nak gtau laa ni...sbb pn.isteri tak dpt g ape lagi kalau bukan sbb yg akan dihadapi oleh org2 yg makan gaji spt pn.isteri ni...sbb tak dapat cuti..!!
" urhh stresss!!!  "

fuhh..fuhh be calm...fuhhhhh...

" ok dah tenang..."

Sepatutnyer pn.isteri mmg akan ikut sekali ke Perth..tp disebabkan ada perkara2 yg tdk dpt di elakkan kat opis so terpaksa laa batalkan niat utk folow en.husben ke Perth...perasaan yg sungguh kiciwa mmg sgt laa dalam..kalah laut kat lautan pasifik tu tau...tp nak wat camne, tgungjwb sbg seorg pkerja, kan...

Papepun, masa g hantar en.husben td mmg laa saat2 paling pn.isteri tak suka..ye arr sbb nak tgk dia g sesorg..urmm actually ada almost 200++ org yg g trip Perth tu sebenarnyer...tp ye arr kitorg ni tak penah berpisah jejauh & lama2...masa bercinte dlu pun balik keje sure dating..tiap2 hari laa bole dikatakan..tu laa menandakan betapa rapatnyer kitorg ni..

" we're not juz being a husben & wife but we do can share evrythin' like a friend "

Ok laa maleh nak cite panjang pasal benda sedih..so nanti kite tunggu ler ape agaknyer ole2 Perth yg pn.isteri & Damian bakal terima..
lalalala...
tunggu...!

Luv ~ Luv ~ Luv

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...