Friday, May 11, 2012

Diamond Night: Part I

As-Salam

fuhhhhh...mmg gileeeeeeeeeeeeee lama laaa tak update blog ni...ya ampunnnn..lappy pn.isteri skrin nyer rosak...by the time now dah 2 weeks kat spital pakar dah...tak siap2 lagi...ni pn.isteri dok pinjam shbt karibku punye lappy...sib baik laaa dia sudi bg pinjam...so ni laa pluang nak share story dgn uols smua...jgn serik tau awwwwww...hehehehehe..takpe, pn.isteri tahu korang mmg sporting! yeay!

ok mcm yg pn.isteri dah bakar kat FB pn.isteri...mmg entry kali ni pn.isteri nak share dgn korang gegambo we'ols msa diner...tp sebelum nak share our piccas..ni nak share dlu story...klu korang nak tahu, pn.isteri mmg suke akan 'function'..nak2 diner2 nyer style..tp b4 this mmg tak pernah pun attend diner2 nih..ape lagi nak melaram kennnn...maklum laaa pn.isteri ni kan suke melarammmmm...(hehehehehe jgn ejek eh..)

ok lg satu nak kena gak ekspelain kt uols yg memana tak tau lagi or konpius ke kan...tp mostly ramai yg dah tahu..maklum laa syarikat kan fofuler..hehehehehe..ok ni pn.isteri nak gtau laa ni Ape itu Diamond Night..??


ok Diamond Night ni adalah majlis anugerah yg syarikat anjurkan utk usahawan Premium Beautiful yang berjaya mencapai pangkat DSM, DDM & Carfund Achiever..di dalam biz ini, once kite dah achieve level2 'diamond' ni org akan tahu kite adalah somebody di dalam syarikat mahupun di dalam biz ini sendiri..

majlis nyer pun sgttttt grand hokay!!! dah mc anugerah bintang fofuler puleks..kadang2 tu ada gak fefeling oscar! hahahaha..tp ape yg pasti, guest yg dtg malam tu bukan calang2 even ada yg dah pun bergelar multi millionaire...tp cam biasa laa dah mmg dipupuk sifat rendah diri, so mereka2 ni mmg kite nampak cool & relax jer..sbb tu laa pn.isteri & en.husben suke dgn biz ini!

malam itu sahaja hampir 7000 jemputan yang hadir dan lokasi yg boleh memuatkan jumlah itu adalah diu MIECC, The Mines! penuh satu dewan besarrrrr tu..

ok tanak bebel panjang dah..maka jom korang nengok sendiri saat2 vouge the vast pn.isteri dgn kawan2 & ofcoz dgn all my luvly partners..r u ready..(pssst..jgn muntah lak kalau tgk tau..lalalala)

tu diaaa..
sesampai je dah sembang2 ringan wif my partners

percaya atau tidak, percaya kan je lah..
ni lah jejaka ganteng yg berbiz dgn Premium Beautiful yg jd ketua nye sape lagi klu bukan en.husben!
lelaki2 kat luar sana amacam ada berani?!
hahahaha

my sifoo

keberangkatan masuk ke dalam dewan....
(cehh fefeling raja laa plak kennn..hihi)

my beloved en.husben
segak kan!
lalalalala

erk..kusyuk nengok performance on stage..
en.husben lak bz makannnn..

nyanyi!
oyeah! oyeah!

clap! clap!

tu laa antara serba sedikit snaps on that night..byk lagi sebenarnya...klu ikut kuantiti gambar ada riburiban...tp klu upload sume..bukan setakat korang akan muntah malahan akan kena serangan jantung kronik lagik nnti..mana laa tau kot2 ada yg tertelan air liuq melihat kehepian semua aksi2 di dalam gambar2 ni..hihi..kidding jer laaa

oklah now pn.isteri nak share lak, apart of our team members...yg ni memana yg sempat bergambar bersama laa..maklum laa malam tu kan ada 7000 org yg datang celebrate malam penuh gemilang itew...so ada le yg tercicir gitew...hehehehe

oyeah..oyeah!

mengandung bukan alasan utk berjaya di dalam biz ini
wee!

our partners terbang jauh dr Langkawi

yg berselendang adalah our partners from Johor

sebahagian yg datang dr Tanjung Malim


fefeling next top model gitew..
ahaks!

big hepy family!!!!

so utk Part I ni setakat ini je laa dlu ye..nanti kat Part II pn.isteri sambung lagi...apa yg leh pn.isteri bgtau selama 4thn berbiz dgn Premium Beautiful mmg setiap kali function syarikat, pasti ada kenangan2 manis yg akan terukir di minda yg mana nya takkan boleh kite dapat dlm kerja kite skang ni..

syukur2 sgt2 dpertemukan dgn bisnes ini, dan alhamdulillah hingga ke hari ini masih setia hanya dgn Premium Beautiful!

so as usual lah...for those yg nak share kehebatan produk 3K ini, do gimme a call ya!

017-239 8366

"Kesihatan + Kecantikan + Keyakinan"
itulah
Premium Beautiful

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee 

2 comments:

Aini Arshad said...

hai k.tasha..
haha..tu la mengandung2 pun sebok jugak (nak seribu daya taknak beribu2 dalih) http://healthyspiritinhealthybody.blogspot.com/

natashaaimee said...

hi Aini
ishhh mmg laa mak2 buyung cam kite ni mmg ada impian besar dats y laa tak kisah dlm ape jua keadaan kita akan buat yg terbaik utk kite dan yg tersayang..

baby yg dlm perut pun akan suka kalau kelahiran dia kite dah siapkan semuanya.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...