Saturday, May 26, 2012

Eda : PB Agent @ Tanjung Malim..

As-Salam

orait! pd yg tak tahu haaa ni pn.isteri nak gtahu..tp rasanya mmg ramai dah yg tahu sebenarnya..hehehe..ok straight to the point, sememangnya skang ni mmg gelombang Premium Beautiful..nak cita nyer mmg pasaran korset PB ini meluas di seluruh negeri dalam Malaysia..sbb produk PB ni pun dah berusia belasan tahun dah tak pernah susut nilai..di situ kite tahu kualiti produk PB sehingga hari ini masih kekal dlm pasaran.

dan bile bercerita ttg pasaran ni, memang betul laa rezeki Allah itu ada di mana2 sahaja, betul tak...yang paling penting sekali diri kita yg kena berusaha utk dapatkan rezeki itu..ni pd pn.isteri laaa, pd org lain pn.isteri tak tahu pulak..sbb rezeki yg halal adalah rezeki yg mana kita sendiri berusaha utk dapatkannya..

dan one of our Premium Beautiful Agent is Hidayah..atau lebih glam dipanggil dgn nama Eda..orait, klu uols nak tahu Eda berasal dr Tanjung Malim dan merupakan seorang ibu muda...dan semuanya bermula dgn diri beliau yakin dgn kesan dr pemakaian secara konsisten produk PB..


amacam dua orang mak budak ni..
mengancam tak!
hehehehe


ok, ni nak story skit ttg Eda dengan produk Premium Beautiful..kalau korang nak tahu Eda sewaktu tahu ttg produk PB ini, mmg dah tahu tentang keberkesanan pemakaian PB ini..beliau mmg yakin terhadap produk ini dan kalau uols nak tahu Eda dapatkan PB beliau ketika dia masih lagi mengandung ketika itu..

dan lebih hebat lagi, di usia kandungan 8 bulan lebih Eda bukan setakat ingin menjadi pengguna PB shj..tapi terus decide utk berbisnes dgn produk PB ini, dan hari ini Eda bukan setakat dapat rasai testimoni sbg pengguna produk tp siap dapat rasai income ribuan ringgit sebulan hanya dgn berbisnes dgn Premium Beautiful..

dan klu korang nak tahu berbisnes dgn PB ni bukan setakat dapat $$$ je tapi ada mcm2 lagi perkara best antaranya melancong! yipeee! dan Eda akan sama2 terbang bersama 1000++ usahawan yg lain ke sebuah bandar penuh moden iaitu Guangzhou! tak sabar nak shoping dgn Eda tawwwww...syiok kan buat biz! dapat melancong for FREE jer!


we're sisters!

jarak bukan penghalang utk kite buat sesuatu demi mengubah kehidupan kita samada kini mahupun akan datang..yang penting kite cuma perlu NAK sahaja...sebab ramai yg akan hulurkan tangan utk bantu kita..maklum laa bertepuk sebelah tangan kan tak berbunyi..lain laa tangan tu g ketuk meja..tu tepukan takde kualiti...hahahaha...sbbnya kite manusia ni smua sama je, cuma yg bezakan kita hanya lah SIKAP! so dont under estimate our own selves..

sama laa mcm Eda, even dia berada di Tanjung Malim tp beliau yakin dgn kemampuan diri beliau dan yg paling penting sekali Eda yakin dgn mereka2 yg ingin membantu dia..klu korang nak tahu, pn.isteri & Eda adalah stranger before..tak kenal pun ape lagi punyai pertalian darah..
tp impian kami sama! 
sbb tu boleh get along together terutama sekali dlm bisnes ini..mudah,kan!

 sesi melaram..
comeykan si kenit sorang nih
klu korang tgk dia live lagi cun!
dah laa selim melim gitewww...

ok lah, pd korang2 yg nak dengar sendiri pengalaman Eda bersama dgn produk PB ni leh laa terus je call dia and make ur appointment...jgn laa segan2..watpe nak malu atau pun buat2 jual mahal...sebabnya kena ingat ye kite sbg wanita ada bykkkk sangattt aset2 dalam dan diluar body nih nak kena jaga..jgn esok dah kendur mendur luar dalam baru nak cari jalan camne nk tegangkan balik...klu masa tu dah agak terlambat dah..huhuhu

ok lah, pd korang2 yg nak dengar sendiri pengalaman Eda bersama dgn produk PB ni leh laa terus je call dia and make ur appointment...jgn laa segan2..watpe nak malu atau pun buat2 jual mahal...sebabnya kena ingat ye kite sbg wanita ada bykkkk sangattt aset2 dalam dan diluar body nih nak kena jaga..jgn esok dah kendur mendur luar dalam baru nak cari jalan camne nk tegangkan balik...klu masa tu dah agak terlambat dah..huhuhu













EDA  
017-587 0089
(tanjung malim)











































dan seperti kebiasaan laa kan..(ewah!) yg nak share sendiri pengalaman pn.isteri..bole laa reroger pn.isteri juga melalui SMS ataupun call je terus, lg senang ye dak...sbb skang ni zaman "sape lambat org lain rembat!" so kena laa cepat2...weee!

017-239 8366



p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB by clicking this link http://www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...