Tuesday, May 15, 2012

3 Bahagian Premium Beautiful..

As-Salam

oklah seperti yg dijanjikan entry kali ni kite nak sembang lagi ttg kehebatan produk kesayangan pn.isteri sape lagi kalau bukan Premium Beautiful...ok, pd sesiapa yg mungkin tak tahu lagi (tp pn.isteri rasa ramai yg dah tahu sbb PB ni kan fofulerrr...ihiks!) ok, PB ni dah capai belasan tahun pasaran nyer di dalam Malaysia..sbb tu yg sume tok nenek kite pun kenal tu...sama arr dgn pn.isteri ni..pn.isteri dah pakai 4 tahun, tp ada sorang makcik kenalan aimee ni dah pakai 10 tahun lepas dah...makkk aiii mmg terbukti laa lama dah produk ini..



kat sini kite dah boleh tahu betapa hebatnya produk PB ini, klu tak masakan boleh bertahun hingga ke hari ini,kan...sama laaa juga kalau kite jugde sesebuah hospital swasta..klu kite tahu hospital swasta tu besar, pastu dah bertahun2 di Malaysia kite kompem akan yakin dgn service yg diberikan..betul tak!

dan utk entry kali ni pn.isteri akan share dgn uols, 3 bahagian utama pada Premium Beautiful iaitu: 

LONG BRA




  • Long Bra (LB) ni adalah pada bahagian baju dalam atau (coli).
  • kenapa ada perkataan 'long' pada bra PB ini sbbnya mmg rekabentuk LB ini lebih panjang daripada jenis baju dalam biasa.
  • so bile kita pakai tu, bhgn bwh akan berada di bhgn atas perut kite..dan ada juga akan berada di atas pusat seseorang pemakai..kena leh jadi lain2 kedudukan nya adalah sbb bentuk bdn setiap wanita juga berbeza-beza betul tak..
  • pd bahagian 'cup' LB ini ada bahan yg dinamakan Chitosan yg dapat membantu utk cegah atau detect cancer.
  • pd bhgn bwh breast smp ke perut tu ada lace yg semuanya ada FIR yg bantu masalah gastrik, pedih ulu hati dan sebagainya.

WAIST NIPPER




  • Waist Nipper (WN) ini lebih senang dikenali sebagai 'bengkung'.
  • bahagian bengkung ni laa yg para lelaki pun boleh pakai..klu korang nak tahu en.husben mmg cukup syg dgn WN dia ni.
  • sebabnya di WN ni ada 7 tetulang yg ke semuanya mengandungi FIR (far infrared rays)
  • dan apabila seorg wanita memakai WN ni, ia akan membentuk pinggang si pemakai..kalau lelaki pakai, akan bntu buang toksin dlm badan melalui peluh mahupun dgn membuang air kecil..
  • dan yg paling tidak dinafikan pd smua pengguna setia PB..WN ni mmg dapat membantu dalam mengurangkan masalah sakit kuning bagi bayi yg baru lahir (yg tak kronik ye) dan mampu susutkan bengkak pd memana bhgn kaki, tangan atau badan..
  • tu sampai ada yg balut kat kepala dah macam Hang Jebat dah bile mereka kena sakit kepala (yg tidak kronik)

LONG GIRDLE



  • Long Girdle (LG) adalah bahagian seluar pada PB.
  • kalau korang tgk gambarajah kat atas ni, boleh tgk bhgn yg gelap dan ada lak bhgn yg transparent kan.
  • ok bhgn yg gelap tu semua ada FIR yg mana kat situ semua bhgn2 yg paling penting utk si pemakai..manakala yg bhgn transparent tu lak yg takde FIR.
  • kalau korang nak tahu lagi, yg bhgn berbentuk rahim (gmbrajah kiri) ok yg tu laa yg banyakkkk sangat membantu perbetul segala macam perkara dlm rahim wanita..
  • boleh bantu kecutkan peranak utk ibu2 yg baru pas bersalin, mengeluarkan semua kekotoran dlm rahim termasuklah darah period & masalah keputihan.
  • ia juga membantu dalam memperbetulkan hormon kite sebagai seorg wanita..sbb tu dgn izin Allah ada yg memakai PB ini terus dikurniakan cahayamata..sbb tu yg nak kena pakai betul2 dan konsisten tu.
  • yg bahagian jejaring kat bawah tu lagi best, ia umpama proses bertangas yg mana bhgn jejaring tu akan bntu utk tarik keluar kekotoran dlm rahim. selain tu juga boleh bg pengudaraan pada vagina wanita.


ok, pn.isteri rasa cukup setakat ni je laa penerangan ringkas ttg 3 bahagian pada PB ini..nak tahu lebih detail, lets make an appoinment for personal session..

satu je pn.isteri nak gtahu nak2 kat semua wanita cantik yg sedang membaca blog pn.isteri ini..kalau uols terasa nak pakai PB ni, pn.isteri mmg sarankan pakai laa full-set..sbbnya kan kite kena ingat PB ini adalah sejenis 'korset' dan bukan baju2 biasa yg longgar..jadinya kalau hanya pakai salah satu je bhgn pd PB, nnti kite akan dapati bentuk badan kite jadi pelik!

sbb tu laa kalau uols nak pakai, kite mesti ambil ukuran yg betul dan akan buat pengiraan bg mendapatkan size yg betul2 bersesuian dgn body memasing..so baru laa selesa utk pakai..

kite ingat satu je, badan kite wanita ni nak pakai lama..so jgn laa dibandingkan dgn harga sesuatu brg jika kita benar2 mahu sihat & cantik..nak2 kite yg dah beranak pinak ni mmg boleh terasa badan dah tak secergas dulu, betul tak..so PB is the right choice!

kalau cik abg kite boleh service kereta, takkan laa utk kite isteri dia ni dia tanak service kot..kite ni lagi laa dok kandungkan smp lahirkan zuriat2 utk suami kite, lagi kena mau service maaa...alignment abis lari smua...hehehe..

sbb tu pn.isteri ckp terus terang, en.husben mmg wuz my big supporter nk bg pn.isteri look well present! dia tak kisah laa org lain nak ckp ape yg penting dia suka bile tgk bini nyer ni sihat bile buat kerja2..pastu ofcoz sedap & sejuk je matanye memandang...haaa kan ke senang seorg isteri nak dapat pahala..buat je sesuatu yg leh buat suami kita suka..(haaa ni en.husben ckp tau..jgn ejek pn.isteri perasan puleks..hahahaha)

ok for those yg nak tahu lebih details ttg PB cam biasa do gimme a call/sms

017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee 


 

2 comments:

Faemah said...

patut badan malatops, rupanya pakai PB...

natashaaimee said...

aha..mmg sy pengguna tegar PB dah 4 tahun bersama my super weapon..hehehe..btw thnx for the compliment :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...