Tuesday, May 22, 2012

LANGKAWI memang terbaik!

As-Salam


fuh! lega rasanya apabila semuanya telah pun berlangsung dengan lancarnya...pd yg follow update pn.isteri kat fesbuk, korang sure tahu pn.isteri & en.husben bersama our team telah bersama2 turun ke negeri jelapang padi iaitu di Kedah dan juga ke Langkawi..

dan mmg benar bagai di kata, kita takkan dapat sangka rezeki yg Allah akan berikan kepada kita..kita hanya perlu usaha sahaja utk dapatkannya..sebab rezeki kita memang takkan datang bergolek tanpa usaha kita sendiri..

dan tujuan pn.isteri bersama kwn2 yg lain, seperti biasa nak 'membantu mereka yg benar2 mahu' dalam ape jua yg mereka inginkan..hanya dengan satu niat iaitu membantu mereka supaya mereka boleh merasai nikmat berbisnes, alhamdulillah sambutan mmg sangat menggalakkan..dan di Langkawi, asalnya nak berkongsi peluang secara perseorangan, sekali jadi satu mini seminar daaaaa...fuyooo!!! org2 Langkawi ni mmg semangat2 rupanya..mmg satu tindakan yg positif..pd pn.isteri org yg positif pasti kehidupan mereka sentiasa ceria sbb takde sifat2 negatif yg akhirnya buat muka kite lebih nmpk tua dr usia kita...hahahahaha (juz kidding)

ok lah tamau sembang panjang..jom kite nengok gegambo yg ada nih..klu gambar tak santek sory eh maklum laa photographer amatur..tp kire ok laa ni kan dr takde langsung kennn..ihiks!


 ruang seminar
Kampung Tok Senik Resort, Langkawi

emcee pd hari seminar
DDM Intan Zihanim
seorang ibu yg benar2 hebat!

 sambutan luar biasa dr Langkawi
peserta kusyuk beri perhatian penuh terhadap info dan ilmu yg dikongsikan
jangan kata perempuan je tau..
tapi lelaki pun turut sahut cabaran!
tak salah utk dapat ilmu tentang kesihatan seorang wanita..
menggalas tanggungjawab!
 pn.isteri & en.husben bersedia utk berikan yg terbaik buat peserta seminar..

now,its my turn..!
haaa amekk kawwww..
muka serius tak hengat! hahaaha
bukan ape, nak bgtahu betapa pentingnya utk kita sebagai wanita utk  
jaga kesihatan & keterampilan kita..
jgn esok dah ada penyakit dan badan dah berlapis macam flat sri sabah kat cheras tu baru nak sedar diri..
kuikuikui

and here my beloved en.husben!
en.husben dgn sepenuh hati berkongsi ttg pengalaman beliau dr sudut pandangan seorg lelaki..
kenapa pentingnya kesihatan seorg isteri/wanita utk seorg lelaki ketahui...
dan 
bagaimana hanya dgn produk ini telah mengubah 360 darjah kehidupan keluarga kami..
bermula dgn niat ingin mngubah kehidupan, dan sekarang en.husben telah merasai nikmat yg tak pernah tergambar sebelum ini..

and now group photos :


smile!

posing jgn tak posing...
hehehe

umur bukan penghalang utk kekal sihat dan cantik..
dan umur juga bukan penghalang untuk mengubah kehidupan kita dari 
'biasa2 kepada luar biasa'


terima kasih buat Gee & Shah yg banyak membantu dalam melancarkan majlis pd hari tersebut..
mereka juga adalah organizer seminar pada hari itu..

alhamdulillah 
pn.isteri & en.husben telahpun berkongsi pengalaman dr mula hingga
kini bagaimana kehidupan kami bole berubah dlm bisnes ini..
 dan harapan kami adalah agar dapat sama2 dgn sahabat2 yg lain yg turut serta bersama rasai nikmat g sama, InsyaAllah..
Syukur ALLAH
ihiks!

dan kepada uols yg sedang ataupun mmg setia membaca blog pn.isteri yg tak seberapa ini, kalau ada terasa di hati..nak tahu bagaimana hanya dgn produk Premium Beautiful boleh mngubah taraf kehidupan seseorang..kehebatan produk memang takkan dapat disangkal lagi..klu tak, takkan laa produk PB dah belasan tahun kat Malaysia ni..kalau korang tanye nenek tua pun dorang for sure kenal dgn koset PB! lalalala

ok lah..kalau uols nak dapatkan sesi share experience secara FREE ye tentang produk hebat Premium Beautiful do contact me ya! will be my pleasure..

 017-239 8366

ok lah! c u guys in the next entry!



p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB by clicking this link http://www.facebook.com/natashaaimee 



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...