Sunday, May 27, 2012

Cara Pemakaian Premium Beautiful..

As-Salam

orait utk entry kali ni, pn.isteri akan story mory dengan korang lagi cerita tentang my secret weapon ape lagi kalau bukan Premium Beautiful..ok seems that mmg seluruh rakyat jelata mmg dah kenal sangat dengan PB ni, so tak perlu laa pn.isteri story panjang2 lagi..even, pn.isteri sendiri ada  byk entry di blog tak seberapa ni menceritakan kenapa pn.isteri memilih PB sebagai produk pilihan hati sampaikan sudah 4 tahun masih memakai my love Premium Beautiful.

ok, now pn.isteri akan share dengan korang camne sebenarnya nak pakai korset Premium Beautiful ni part by part..sebabnya alasan2 klise seperti tak selesa, ketat, longgar, ada part2 pd body yg nampak pelik bila pakai PB klu nak tahu, itu semua ada sebabnya ia jd cenggitu..

pd yg tak tahu, haaa ni pn.isteri nak gtahu...sebelum uols nak pakai PB ni mesti nak kena make sure yg korang dapat ukuran badan yg betul sebelum nak dapatkan size PB yg sebenar..sebabnya setiap bahagian pd badan kita berbeza-beza..ada org besar atas kecik bawah, ada lak yg besar bawah kecik atas, ada juga yg straight je tak nmpk mana bhgn dada, pinggang, punggung nye..dan macam2 lagi laa yang kite leh tgk..

haaa ni laa antara jenis2 figure wanita
lelain kan...

ok, once kite dah dapat ukuran 4 bahagian penting..daripada ukuran itu tadi ada pengiraan yg perlu dibuat dan baru lah kite akan dapat ape size2 pada Premium Beautiful yg sepatutnya kita pakai...

so skang ni, pn.isteri nak share dgn uols camne sebenarnya cara pemakaian PB yg sebenar dan kalau uols dah ada PB dgn size memasing yg betul..ikut laa cara pemakaian kat bawah ni, insyaAllah takde masalah tak selesa ke ape apabila korang pakai PB..

ok first sekali, uols boleh laa mulakan pemakaian PB dgn memulakan dengan bahagian seluar dulu iaitu LONG GIRDLE (LG)...dan cara pemakaian nya adalah spt ini ye..

 cara pemakaian LONG GIRDLE

ok once, LG dah masuk elok pd bhgn punggung..next adalah LONG BRA (LB)...dan penting ye utk uols semua ketahui, apabila nak pakai LB ni make sure yg korang betul2 kemaskan memana bahagian yang perlu nak2 lak pd bhgn2 yg ada lemak2 berlebihan itewww ye...klu tak, dah pakai PB pun klu tak dikemaskan for sure badan kite stil macam takde ape2 perubahan pun..so beware ye!
cara pemakaian LONG BRA

dan yang terakhir sekali untuk dipakai adalah WAIST NIPPER (WN) atau yg paling senang dipanggil bengkung..

cara pemakaian WAIST NIPPER

ok tu laa cara sebenar pemakaian PB..pastikan set PB uols ada 3 bahagian iaitu LB, WN & LG..tu satu set penuh PB..once dah dapat size, pakai laa ikut cara yg betul dan saranan pn.isteri pakailah PB ni secara konsisten utk hasil yg maksimum!

ok, now dah ada skit info ttg cara pemakaian PB yg betul,kan...so kalau rasa2 korang stil cam tak clear lagi camne nak pakai PB ni sebenarnya, jgn sesegan nak roger pn.isteri..sbbnya praktikal sememangnya adalah lebih baik dr teori..sama laa cam kite nak minta keje pun, sesebuah company akan pilih mereka yg ada pengalaman instead hanya ada qualification..walooopun taraf pendidikan uols tinggi menggunung...tapi, kalau ada dua2 itu adalah lebih terbaik! kan..kan...hehehehe 

so for those yg nak tahu cemana nak cantik, sihat bersama PB ataupun nak gain ur income wif this superb product, do gimme a call ya..SMS pun hokay jer..

017-239 8366
natashaaimee@yahoo.com

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB by clicking this link http://www.facebook.com/natashaaimee



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...