Monday, May 14, 2012

Celebrate Mom's Day!

As-Salam


mcm anak2 yg lain..kitorg husben & wife stil can arrange our time to hav a quality time wif our family members..mmg tak setuju langsung bile org kata org2 yg buat bisnes ni takde masa dgn family..pn.isteri takde pun rasa camtu...cam biasa je..malah lebih best lagi..klu asyik dgn family tapi dok buang bogheh je pun watpe kan..tiap hari duk tgk muka, asyik buat benda yg sama..sampai satu masa akan boring juga nanti, ye dak...?ni pendapat pn.isteri laa ye..pendapat org lain, pn.isteri tak tahu..tp to be honest, kite maybe leh tipu org lain dgn apa yg kite rasa..tp ape yg kite takleh buat adalah menipu diri sendiri...huhu...so tepuk dada tanye diri sendiri laa ye..

ok laa back to our story mory...haa ni masa Hari Ibu baru2 ni..(Ahad 13.5.2012)..pn.isteri & en.husben mmg dah plan nak bwk mama we'ols kluar g makan..so yangg paling senang..kitorg pilih KLCC..jom cikidot the snaps!


dah sampai KLCC


berjalan cari lift..grrrr




sementara tgu lift pun sempat snap kennn...
hahaha


us wif our AIRYs



yeay!
ni lah port kitorg nak makan for mom's day




mekaseh kat waitress yg snap kan our family pic ni...
yg ada kat dalam kain pn.isteri pakai tu ada HAZEL
DAMIAN syiok tido kat stroller
 
pn.isteri & en.husben
amacam ada cam baru couple tak..
hehehe

oklah..that's all about our mom's day in year 2012 ni...hop mama berdua suka dgn ape yg we both sediakan & berikan to both of u...insyaAllah kami akan berikan yg lebih baik selepas ini..
doakan kami ye MAMA..
next entry we will back wif our Premium Beautiful story, yeay!


 p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

2 comments:

lily lotus said...

simple celebration yet paling sweet moment :)

natashaaimee said...

u're rite dear..thnx for viewin ma simple blog..wee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...