Thursday, April 19, 2012

Testimoni Premium Beautiful terbaru..

As-Salam

haaa sape laa yg kata kalau pakai korset PB ni tak beri apa-apa hasil...sejak pn.isteri berkongsi pengalaman menggunakan produk PB ini, lebih ramai dan tinggi permintaan dr wanita2 vogue the vast kat luar sana yg sama2 nak rasai pengalaman menggunakan PB..smp kan ada yg b4 this dah mmg pernah pakai PB ni, tetapi nak pakai lagi dgn saiz yg baru ikut susuk tubuh masing2...sebabnya kebanyakan alasan yg diberikan dorang adalah dorang tak tahu ape sebenarnya function korset PB ini..

dan alhamdulillah...lagi testimoni terbaru yg pn.isteri terima daripada pengguna setia korset PB yg mananya dia ni dah lama tahu ttg korset ni tapi sebelum ni tak pernah pun ambil kisah..sebabnya dia kata korset mana2 pun sama je..ketat, tak selesa & belum tentu boleh kurus...haa biasa laa kan alasan2 klise yg diberikan...

tapi itu dulu laaa ye...

dan korang nak tahu tak ape testimoni beliau yg terbaru ni...? hasil dr pemakaian PB secara konsisten shj...nah tgk sahaja SMS ini..

tahniah buat Wani & husben, Adam
nampaknya Yaya (anak pertama dorang) akan dapat adik!
yeay!

ini lah gerangan orangnya..
 Syazwani
019-753 5262

yup..!! Wani telah disahkan hamil..dan dia baru sahaja pakai PB ni beberapa minggu sahaja (seperti yg dinyatakan dlm SMS di atas)..syukur alhamdulillah dgn izin Allah...pn.isteri pun sgt gembira dgn berita yg disampaikan oleh Wani..

dan pn.isteri pasti ada di antara kite yg mungkin mngeluarkan kata2 yg tdk enak dgn mngatakan syirik laa percayakan produk PB daripada tuhan..pastu maybe ada yg mngatakan ntah2 dia dah mmg mengandung laaa...dan macam2 lagi...pd yg suka berfikiran sedemikian, terpulang laaa...apa yg pasti..tak salah kalau kite ikhtiar...kalau asyik berdoa sahaja tanpa berbuat ape2 pun belum tentu rezeki dtg pada kita kan...m i rite??

cth yang paling senang laa yg kite boleh tgk..bile kite jatuh sakit, kite akan g jumpa doc & ambik ubat kan...pastu doc pun kata ubat2 itu nak laa di makan ikut seperti yg diberitahu..kalau 3x sehari, maka macam tu laa kite kena ikut urutan makan ubat..pastu bile dah makan ubat konsisten dan smp abis, for sure kite pun dah sihat,kan! so kalau camtu nape kite tak ckp syirik lak ye...??? percayakan doc & ubat yg boleh ubati kite...huhuhu..that's why laa pn.isteri kata ape2 pun kite kena usaha/ikhtiar dan apabila Allah izinkan insyaAllah segala2nya akan menjadi baik! simple as that..lalalala

kalau korang nak tahu, pengalaman Wani adalah dia baru sahaja kehilangan anak kedua beliau ketika di usia 8 bulan dalam kandungan..dan itu adalah impak terbesar dlm diri Wani..ye laa mana ada seorg ibu yg sanggup kehilangan anak,kan..dan peristiwa itu baru sahaja berlaku beberapa bulan lepas...dan syukur alhamdulillah dgn niat ikhlas nak pakai PB dgn konsisten & dgn izin Allah juga, smlm (17/4/12) dia bgtahu pn.isteri dia dah disahkan mengandung...pn.isteri apa lagi...sooooooo hepy for her!

so sape kata pakai PB takde hasil...??? tepuk dada sebelum nak bg statement ape2 ye...hihihi...dan pd uols smua kalau nak tahu sendiri pengalaman Syazwani menggunakan produk PB dan bagaimana dgn hanya produk korset ini telah membuka hati beliau dan suami utk bersama2 gain income dgn hanya produk baju dalam hitam ini sahaja...boleh laa korang call dia sendiri di nombor seperti yg tertera di atas..tak sangka,kan...macam yg pn.isteri selalu bgtahu laaa...

"yang MAHU pasti DIBANTU"

dan syukur ke hadrat Illahi, makin hari semakin ramai yg Call, SMS, PM di FB nak tahu dgn lebih details ttg produk Premium Beautiful...dan bukan setakat hanya nak pakai produk sahaja...ada juga di antara mereka yg sama2 nak bersama our team to gain income in this superb business..congrats for those yg dah pun be apart from our team..kalau nak tahu camne we'ols bkerja..ofcoz laa secara TEAM WORK!

"Together Everyone Achieve More"

ayat kat atas ni dan menggambarkan segala-galanya...

ok la..that's all for now..more stories to come..naik tak tahu nak share cite yg mana satu dulu..sbb byk sttt..kihkihkih..maklum laa pn.isteri ni bukan laa reti sgt berblog ni...ape yg ada ni...tu je laa yg pn.isteri tahu buat..yg lelain langsung tak reti..tp takpe laa, slowly learn..weee!

orait cam biasa, wanna know more bout Premium Beautiful...??? juz gimme a Call/SMS yaw!

make ur appointment ladies & gentlemen
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...