Tuesday, April 17, 2012

Lagi testimoni pengguna Premium Beautiful....

As-Salam

ye seperti yg dijanjikan..di entri kali ni pn.isteri akan share lagi dgn uols smua testimoni pengguna-pengguna tegar Premium Beautiful...setiap si pemakai PB akan merasai pengalaman yg mungkin sama di antara satu sama lain dan ada juga pengalaman yg berbeza..sbbnya PB akan bertindak balas pd body kite berbeza-beza utk setiap si pemakai...ye laa jenis darah pun tak sama, ofcoz ler testimoni pun tak sama..janji kena pakai secara konsisten!

ok jom kite tengok lagi ape pengalaman atau testimoni pengguna PB ini..sebabnya dengan pengalaman dr kawan2 kite ini maybe boleh menambahkan lagi info dan ilmu kite ttg keberkesanan produk PB ini..

Testimoni 1


ye seperti yg tertera di SMS di atas, Syakila (pengguna PB) adalah ibu yg mempunyai 2 orang anak..ok Syakila ni melahirkan anaknya secara C-Section..senang ckp anak kluar ikut tingkap laa..secara pembedahan..

ok ape yg Syakila dapat rasakan dengan hanya 2 minggu memakai PB secara 'konsisten', bekas jahitan atau pun parut kat tempat yg kena operate tu dah jadi dlm keadaan yg sgt baik dan kemas kalau nak dibandingkan dgn sbelum ini..sebab kata Syakila, bekas jahitan selepas dia bersalin akan mengelembung-gelembung...

adoiii permulaan tu tak tahu laa gak pn.isteri camne rupanye sbb pn.isteri melahirkan secara normal..tp ini merupakan antara testimoni baru utk kumpulan kami..dan kalau uols nak tahu, Syakila ni yg asalnya sebagai pengguna produk, dan sekarang dah pun be apart from our team to gain $$$ dalam bisnes hebat ini..ini lah org yg bijak mengambil pluang! tahniah Kila...

Testimoni 2


Ye dan ini testimoni yg kedua pn.isteri sembang dgn dia thru BBM...yg mana nama puan cantik ini adalah Azrina..dan sedikit info ttg Azrina..dia bkerja di salah sebuah syarikat penerbangan antarabangsa...vavavavava mantap kan! ok Azrina sama laa dgn pn.isteri sebab Azrina pun baruuuuu je abis pantang selepas melahirkan her baby girl Airis..kalau korang nk tahu Azrina ni takde laa naik sgt badannya selepas bersalin, tapi yg pn.isteri kagum dgn dia ni sbbnya ada sikap ingin mencuba & pada Azrina sendiri pun katanya kesihatan itu lebih penting! nak2 pula mcm dia setiap hari berjalan kaki dr opis ke tempat train...pd pn.isteri bagus laa juga tu sebab utk senaman,kan..tp satu je bile berjalan byk kompem kite cpt letih..tetapi hanya dgn pemakaian PB yg konsisten jarak yg jauh utk dia berjalan tdk pernah menjadi isu..

dan ape yg paling menarik sekali...Azrina juga mengatakan bhw 'susu ibu' dia sudah semakin byk produce...so kenyang laaa anaknya si Airis tu dpt breast feed..sebabnya Azrina ni dia mula pakai PB lepas abis pantang, so mngikut katanya masa dlm pantang susunya agak limited...tp lepas pakai PB mmg membuak2 spt yg nyatakan dlm BBM kat atas nun...congrats Rin! teruskan pakai produk hebat ni secara konsisten ye...

haaa tu laa dia, antara testimoni terbaru pengguna PB..sampaikan permulaan asalnya nak pakai je produk koset PB ni..sekali sudah dtg syiok, terus berkecimpung dlm dunia pniagaan PB...cuba kita sama2 tgk eh...kalau kita pernah terdengar org lain atau kita sendiri mengatakan produk PB ini hanya produk biasa2 aje...cuba kite fikir secara logiknya kenapa harga PB ini tak pernah susut nilai dan setiap tahun semakin ramai yg ingin mngambil peluang berbisnes dgn hanya berpegang pd korset PB...tu belum lagi yg betul2 nak dapatkan korset PB ini utk kegunaan sendiri...sebab tu laa nak bagtau nye kat sini permintaan korset PB ini mmg sgt tinggi!

best,kan! sebab tu pn.isteri trus decided nak buat biz PB ini sebabnya bila pakai PB dgn konsisten, kite mmg dapat rasa kelainan pada badan kita & ofcoz dgn hanya berbisnes dgn PB, tawaran yg disediakan oleh syarikat pun lumayannnn!!! takkan tanak kot...???klu pn.isteri mmg ar nak sgtttt...!!! tp itu pn.isteri rasa laa..org lain pn.isteri tak tahu.. hehehe

ok lah! smp sini je bebelan pn.isteri kali ini...more to come on the next entry...so pd sesiapa yg ingin mencuba produk 'abang sayangggg' Premium Beautiful ini, jgn segan silu to gimme a call/SMS ye...

017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...