Wednesday, April 4, 2012

Its our MAMA's Bornday!

As-Salam

Ya Allah....lama betul kan tak hapdate ini beloggg...ya ampunnnnn...waduh2 anak2 makin bosar..mmg tak dpt nak on9 dgn tenang....ditambah lak dgn pmintaan dr wanita2 hebat yg inginkan sesi "Nipiskan Body & Tebalkan Income" kennnnn...haa cenggitu laa..mmg bz skit tetapi rsa puas sgt!!!

ok as mentioned on the title...sebenarnya cite ttg birthday mama we'ols ni mmg dah ter overdue dah...hehehehe..tp takpe laaa nak gak cite kan...ye laa ni kan blog pn.isteri...ikut suke pn.isteri laa nak cite ape pun kennnn...hehehehe

Mama Azizah & Mama Rokiah

orait, cite ttg celebrate bufday mama pn.isteri & mama en.husben ni actually mmg last minute sgt2 tau...ye laaa pn.isteri kan aritu dok cuti sbb maternity...then pastu masuk keje lak...so sume plan adalah last minute..tp alhamdulillah smuanye berjalan lancar...weeee!!

klu uols nak tahu bufday mama en.husben adalah pada 17/Mac dan mama pn.isteri lak pada 18/Mac..amacam terkesima tak?hehehhee...tu laa masa memula tahu bufday mertua pn.isteri mmg terkezut sgt2....ye laa even berbeza thn kelahiran tp tarikh sebelah2 dan yg paling penting bulan kelahiran sama iaitu MAC! best kan! senang celebrate sekaligus je..

so venue yg dipilih setelah di google dan di teleponnn..akhirnya pn.isteri decide utk clebrate kat Restoran Tupai-Tupai KL...katanya food kat situ best! so ok laa tu..sbb nye mama & mertua pn.isteri ni jenis wanita yg power gile memasak...so dorg demand skit laa kan..klu bwk tempat yg food nyer kurengggg skit kompem dorang rsa tak best!

so jom laa kite layan beberapa snaps masa tu, ayok!

yeay! 
kek dah sampai!

tu diaaaa bufday mama tgh make a wish...
hehehe

time utk potong kek pulerrrr..

 kek sudah potong
now makan time!!!

20 minit kemudian....

*
*
*
*
*
*
 taraaaa...!!! 
dah licin dah...ihiks!

my DAMIAN

and ofcoz my lil HAZEL 
(yg dah botakkk..)

sempat lagi menyusukan HAZEL
thnx to my great weapon,PB
coz produce susu yg sgttt byk to my baby,syukur!

and klu uols nak tahu present pn.isteri & en.husben laa yg paling kecik skali
nak tahu ape...????!
haa yg tu kena tanye kat mama kitorg lah..ihiks!

 OUR FAMILIA

me luv u both sooooo much!

last but not least, millions of thnx to all my siblings yg sama2 mjayakan program meraikan bufday mama ni...(chewah mcm buat program kemasyarakatan lak kan!) and ofcoz to my beloved en.husben all selalu bersama tak kire in any situation pun..luv u so much sayang...

so tu je laa cite ttg bufday mama we'ols..nnti pn.isteri update lagi cite2 best eh...korang suka ke tak suke ke...janji pn.isteri suka..hahahahaha..suke hati je kan!takde laa kidding je!orait, got to go now ada misi besar yg perlu pn.isteri buat for me & my family future!
bak kata pepatah
"lebih baik melalui pahit getir yg SINGKAT daripada melalui kesengsaraan yg berpanjangan"

so moral of the story, tgh Allah kurniakan kesihatan yg baik dan umur yg masih panjang ini, baiklah kite buat sesuatu yg boleh upgrade kehidupan kite di masa akan dtg...tepuk dada tanyer diri sendiri...ok guys!
luvs!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...