Monday, March 12, 2012

Kenapa pn.isteri pilih Premium Beautiful...?

As-Salam

alhamdulillah sejak berkongsi rahsia utk kekal sihat & cantik ini mmg ternyata ramai kaum hawa yg sama2 nak merasai nikmat yg sama...takpe2, biar pun bz melayan kerenah customer yg nak sgttt rasai sendiri pengalaman memakai korset PB, pn.isteri cuba gak curi2 masa nak update entry kat blog ni supaya pn.isteri dpt berkongsi pelbagai pengalaman pn.isteri sendiri bersama dgn PB..

dan mcm yg korang tahu juga mmg ramai yg dah penah pakai korset PB ni dan masing2 melalui pengalaman yg berbeza-beza..so jgn cepat nak buat perbandingan ye..sbb kesan pemakaian PB ni pd bdn seseorg bergantung ke atas diri memasing..janji kalau nak hasil yg terbaik kena pakai 'konsisten'...orait kali ni pn.isteri nak share pulak dgn uols nape dalam byk2 brand korset pn.isteri pilih Premium Beautiful (PB)..

SELESA
yup! mmg material kain PB sgt2 selesa...tak tebal tak nipis..pd pn.isteri kain yg dihasilkan pd PB sgt sesuai mngikut keadaan kite..cam pengalaman pn.isteri sendiri bile berada kat tmpt sejuk pun tak terasa sejuk sgt..bile kat tempat panas lak, takde laa berpeluh bagai nak gilaa...ok maintain jer...nak buat ape2 kerja pun takde masalah..kerja berat kerja ringan, no problem punye..

tak nampak cam pakai korset kan..kan...
even sebenarnyer seluruh tubuhku masa ni dibaluti dgn PB

TAK MENYAKITKAN
haa yg ni yg membuatkan pn.isteri terasa seperti seorg wanita yg terpilih...sbbnyer sebelum ni mmg pn.isteri tak penah pakai ape2 korset brand lain TETAPI ape yg berlaku bile tiap kali pn.isteri bkongsi cerita dgn customer yg dah pernah pakai korset brand lain, dorg sume kata yg best ttg PB ni sebab tak menyakitkan..nak2 lak pada bhgn yg ada 'tetulang'..dan bile kite pakai size yg betul ikut kesesuaian badan kite, kite takkan mengalami masalah 'terlalu' ketat sbbnye korsetkan dah sinonim dgn perkataan 'ketat'..

eeeuwwwwww...
rimas nyer klu camni
oh NO!

KESIHATAN LEBIH TERJAMIN
haaa cite pasal kesihatan ni sgt subjektif ye..ye laa lain org lain pendapatnyer..so ni yg tgh korang baca ni sume adalah atas pengalaman pn.isteri ye..mcm pn.isteri ni disbb pemakaian PB yg konsisten alhamdulillah pn.isteri yg dulunyer pengidap senggugut, migrain & gastrik tegar bersyukur sgt2 hingga ke hari ini tak lagi didatangi penyakit2 ini...pastu lepas dah beranak-pinak nih, ofcoz bhgn rahim juga antara bhgn yg terpenting utk wanita..so far alhamdulillah juga sbb tak penah kena sebarang penyakit2 pelik yg berkaitan dgn rahim selepas bergelar 'mama' nih..

 sihat + cantik = happy!

'NO GLEBEY-GLEBEH!'
haahahaha..rasa stress kan dgr pkataan gelebeh nih.. haaaa sbb pn.isteri pun x suke dgn gelebeh! nak2 bile kite yg dah bergelar 'emak' ni..mmg takleh lari laaa dgn bhgn yg dah mula lembik & kendur...kite leh laa mngaburi mata org lain dgn pakai baju longgar2..tp takkan nk tipu diri sendiri kot kan..sanggup ke tengok 'mangkuk tingkat' kat bhgn perut tu..pastu breast plak dah tak 'parking' properly kat tempatnyer..aduih! lomah jantung dibueknyo! hehehe


OMG!
No Way!


SELF-CONFIDENT LEVEL LEBIH UP!
last  but not least, pd pn.isteri semua pasti setuju kan bile kesihatan dalaman & luaran kite bagus pastu dapat lak susuk tubuh yg diinginkan...ofcoz self-confident akan up dgn sendirinya! nak berdepan dgn other people pun takde masalah..dan kite takkan dgr laa kwn2 ckp "ehhh lain dah ko skang ye" hanya disebabkan kite gemuk! tp biar dorg ckp ayat yg sama tapi sbb kite ni semakin Hot & Fabulous! oyeay! hahaha

dan keyakinan itu akan terpancar dgn sendirnye dr sinar mata kite
blink! blink!


haaa tu laa antara 'main reasons' nape pn.isteri pilih PB jadi sebahagian dr keperluan utama pn.isteri..penting sgt2 kite sbg perempuan ni jga serba serbi ttg tubuh badan kite luar dan dalam..zaman skang ni setakat pandai masak je tp tak jga betul penampilan & kesihatan, mmg tak mustahil laa cik abg kite bulat mata tgk si 'dahi licin' yg lain..nak buat camne dah lumrah manusia mmg suke yg cantik2! so senang,kan..kite pun kena lah jd cantik & sihat juga..ihiks!


so cam biasa, jgn segan silu utk dapatkan sesi pkongsian pengalaman bersama pn.isteri anytime & anywhere..oyeah!


call me!
017-239 8366


p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee




2 comments:

Shu Shinju said...

Aimee !! mana FB aimee? shu cari2 tak jumpa pon..huhu...

Qyla Aqilah said...

http://dedazzlerzzshoppe.blogspot.com/
The pit stop of fashion lovers. We offer the range of dazzling and mesmerizing Sarees for your Baju Kurung,Kebaya and Kaftan, Punjabi Suits, Salwar Kameez exclusively imported from India. Various colors, designs, popular fashions, and textiles custom-made for you to bring colours in your life

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...