Thursday, March 8, 2012

Pesanan Penaja ye..

As-Salam

Selamat Hari Wanita!! 
yup arini hari wanita..so sgt sesuei laa dgn pn.isteri kat sini yg lately ni asyik mengapdate segala cerite-ceritu ttg wanita je...lalalalala...ye lah pd pn.isteri senang je..

 "kerna diriku begiru berharga"
oyeah!

alhamdulillah, sejak pn.isteri dah mewarwarkan pd seluruh rakyat jelata ttg secret weapon iaitu Premium Beautiful (PB) yg pn.isteri gunakan selama ini utk kekal "sihat & cantik"...so mmg tak menang tangan nak berkongsi tips dgn kengkawan kat luar sana...tu belum lagi campur dgn appoinment yg dorang buat semata2 nak tahu ttg PB dgn lebih detail, nak tgk sendiri pn.isteri ni 'depan mata' secara live & ofcoz nak pakai terus korset powerful nih..mekaseh pd smua yg sudi berkongsi ke'best'an ini! lalalala

TETAPI !!
haaaa entry ni nak habaq mai kat hampa seperti title di atas lah iaitu
 "PESANAN PENAJA" 

sbbnye ada sesetengah kwn2 yg nak pn.isteri berkongsi ttg kehebatan PB tp nak dapatkan PB pd org lain..pd pn.isteri adalah lebih elok jika terus sahaja minta si 'penjual' PB itu sendiri yg menceritakan ttg pengalaman mereka sendiri..sbbnye kenapa ye pn.isteri kena take serius benda2 camni, coz dah byk berlaku kes yg mana most of the ladies out there yg dah tahu ttg PB ni even ada yg siap dah penah pakai lg lama dr pn.isteri tp tak rasa testimoni spt ape yg pn.isteri rasakan sepanjang 4 tahun memakai PB..what happen?!



haaa tu laaa...biasa laaa skang ni sales PB mmg penuh dgn saingan...itu takpe lagi...tp kite ni sebagai org yg 'nak pakai' korset PB ni kena laa bijak memilih..mostly yg pn.isteri dah jumpe ladies out there yg dah penah pakai sebelum ni, bile pn.isteri gtau kat dorg nape dorg tak pakai konsisten, dorg kata tak tahu lak PB ni baik utk kesihatan sbb katanye org yg jual kat dorg tu juz ckp nak kurus, itupun tak gtau bape jam sehari nak kena pakai utk dpt hasil...pastu lagi yg tak bestnye, si 'penjual' tu pun takde gtau ttg PB ni leh membantu dr segi kesihatan..lg dasat bile si pemakai yg dah penah pakai PB ni siap pakai yg wrong size lagi! kesian2...camne laa nak rsa keselesaan nyer klu camtu kan...

that's why pn.isteri cukup serius hokay dgn benda2 camni sbb ini melibatkan profile we'ols sbg pengguna & juga agent PB ni...biasa laa ada sesetengah org lebih mementingan diri sendiri dr memberi atau berkongsi sehabis baik utk kebaikan org lain...maklum laa nama pun manusia kan, mmg macam2 hal lah..so kalau boleh kite elakkan, then why not kite elakkan, rite?!

haaa tengok!
ni sebagai salah satu contoh & bukti lah ni..

so pd uols yg betul2 nak tahu atau nak pakai korset PB ni, klu korang pembaca setia blog yg tak seberapa pn.isteri ni...pn.isteri sarankan buat lah pilihan yg tepat dan jadi lah pengguna yang bijak! nanti on the next entry pn.isteri akan perkenalkan a part of my team yg sama2 bersama dgn Premium Beautiful ni...so klu korang nak share ttg kehebatan PB ni dgn dorang pun lagi bagus! sbb semua yg bakal pn.isteri perkenalkan pd uols nanti adalah pengguna tegar Premium Beautiful!

and as usual, to all ladies out there yg nak rasai sendiri kehebatan & ke'best'an produk korset hebat Premium Beautiful ini & nak berkongsi sendiri pengalaman bersama pn.isteri...do gimme a call...kalau segan sms pun ok jer..ihiks!

" kerna diriku begitu berharga "
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

1 comment:

Shu Shinju said...

aimee sggh gorjes sekali....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...