Thursday, March 8, 2012

Presentin' my crew LEADERS...

As-Salam

yup! mcm yang dah diberitahu kat entry sebelum ni...kali ni pn.isteri nak kenalkan kat uols semua a part of my team...klu nak dikenalkan smua nyer kat sini mmg alamat nyer 7 hari 7 malam tak abis-abis lah pn.isteri myiapkan 1 entry je ni haaa...hehehehe...so pn.isteri kenalkan kat korang yg top2 leader je laa ye...nanti dorg kenalkan lak dorg nyer team..

ok jom kite cikidot all my line-up! a great agent for Premium Beautiful!

 



Lembah Klang/Negeri Sembilan/Melaka/Johor
NANI 019-734 7081




Lembah Klang/Negeri Sembilan/Perak
FAZILINA 012-281 2389

 




 Lembah Klang/Negeri-negeri di Utara
 INTAN ZIHANIM 012-432 1922






Lembah Klang/Melaka/Negeri Sembilan
FIEZA 012-396 9514







Lembah Klang/Negeri Sembilan/Pahang
left : AIN 017-638 0365
right : ASMIDAR 012-260 4494















kalau korang nak tahu semua line-up di atas adalah pengguna tegar PB bertahun2..dan masing2 mempunyai pengalamn memakai PB masing2 dan berbeza2...klu u guys nak share some experience dgn dorg juz straight away call them...dorg leh entertain korang...hehehehe..

klu korang nak tahu all of them are strangers..dan pn.isteri mmg tak kenal mereka 'sebelum' ini..tp cuba tgk juz becoz of this great produk Premium Beautiful..we'ols rapat umpama adik-beradik! so takde salahnyer kalau kite nak berurusan dgn org yg bukan kite kenali..as long as their service tip-top! betul tak?! pd pn.isteri ok ape..kdg2 yg kenal lagi laa kdg2 tak serius, baik berurusan dgn org luar yg dah terbukti..maklum laa 1 bukti leh tumbangkan 1000 kata2..kan...ihiks!

dan last but not least, ofcoz pd uols nak share bersama pn.isteri jgn "malu-malu meow" eh nak call/sms pn.isteri at anytime..sharing is caring...sebagai wanita ape salahnyer klu kite kongsikan benda yg bawa kebaikan nanti kite bole sama2 cantik, sama2 sihat, sama2 hepy! 

 call/sms
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...