Tuesday, March 6, 2012

Antara testimoni para sahabat....

As-Salam

ok! last entry korang dah tahu testimoni pn.isteri sendiri melalui pemakaian secara 'konsisten' produk kesihatan & kecantikan Premium Beautiful...and now, pn.isteri nak share pulak sebahagian drpd testimoni sahabat2 pn.isteri yg juga pengguna setia PB secara 'konsisten'..

jom kite kenali skit latar belakang sahabat2 pn.isteri ini sambil cuci mata tgk perubahan mereka setelah memakai korset PB :-

nama si pemilik gambar ini adalah FAZILINA DARUS..nama glam ina..nak panggil fazi pun dia hokay jer..seorang lecturer & masih menuntut utk dapat Master gitew u...dah bkerluarga & mempunyai 2 orang anak..start pakai PB masa anak yg kedua...dan hasilnye mmg owesome! gambar yg kiri tu masa Ina beranak satu..dan yg gambar kanan gambar latest setelah beranak dua! berbeza kan! anak dua tp body cam anak dara u! ni laa dia hasil dr pemakaian konsisten! lg best anak dah dua tahun dah pun tp stil breastfeed anaknye..byk susu wooo!


ok yang ni pula namanye SITI INTAN ZIHANIM HALIM..seorang ibu beranak dua juga..pengalaman beliau sgt banyak setelah menggunakan produk PB ini secara konsisten..dahulu berkhidmat di sektor kerajaan..tetapi sekarang ni dah full-time buat perniagaan bersama korset premium beautiful..power kan!

dan ini adalah HANANI MOHD YUSOF..seorang staf nurse di hospital swasta yg sgttttt laaa terkenal...beliau sama dgn pn.isteri sbb beliau pun start pakai PB masa bujang lagi...dan masa tu pakai bukan sbb nak kurus tp nak rasa sihat & bertenaga ketika bkerja sbb kata beliau kerja sbg seorang nurse ni sgt laa memenatkan...klu antibodi tak kuat mmg akan cpt letih...dan skang beliau terus pakai sehingga kini mempunyai seorang cahaya mata...

tu antara yg korang leh tgk perubahan setelah pemakaian produk PB ni..dr segi kecantikan ofcoz akan terserlah...dan yg paling penting dalaman tubuh badan kite tu..

and now..pn.isteri nak share lagi antara feedback drpd si pemakai premium beautiful...


ini SUHAILA..beliau mengalami masalah dlm rahim sebaik sahaja melahirkan cahaya mata kedua...kata beliau, mmg sakit pd bahagian rahim yg teramat sgt smp kena buat follow-up check-up dgn doctor selalu...so pn.isteri suggest kan kat beliau utk cuba produk ini, mana tau kot2 membantu...dan akhirnya selepas 5 bulan, itulah seperti ape yg beliau sendiri katakan (spt tertera di gambar di atas)...smp husben dia pun leh rasa...hikhik...haaa ni laa dia pemakaian PB secara konsisten!


dan yg terakhir ini, adalah salah seorg kenalan pn.isteri di FB,alhamdulillah disebabkan beliau selalu mngunjungi blog yg tak seberapa ini, akhirnya memberi kesedaran kpd beliau ttg kehebatan produk PB ini..hanya di sebabkan sebelum ni beliau pakai ON/OFF so dia tak dapat rasai kesan produk PB...tp kata beliau mulai saat ini, beliau akan buat seperti yg disarankan oleh pn.isteri iaitu pakai secara 'konsisten'!

ok..clear?! tu baru sebahagian je tu tau...ada byk lagi sebenarnye..memang jenuh laa pn.isteri nak menaip kat blog burukku ini..tp takpe, pn.isteri akan sentiasa uodate dr masa ke semasa...benda baik tak salah kalau kite kongsikan...

so cam biasa yg nak tahu dgn lebih lanjut & share some experience boleh je roger2 pn.isteri ye..anytime anywhere..yg penting kite sbg kaum hawa sihat & kekal cantik..!

call me!
017-239 8366

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...