Tuesday, March 6, 2012

Here my 'Secret Weapon'...!!

As-Salam

ok laa now is the time..yup time utk gtau kat uols ape 'secret weapon' pn.isteri selama ini...lalalala..ok cmni..pn.isteri tahu ada di antara yg setia mjadi mengunjung blog pn.isteri ni mmg dah tau ape kah produk yg pn.isteri gunakan..tetapi pn.isteri sgt pasti dlm ada yg tahu, pastinye ada yg tak tahu juga apekah 'secret weapon' itu kan..

ok lah...korang tahu ke atau korang tak tahu ke..pn.isteri nak gak share dgn korang...lalalala..ni kan blog pn.isteri so suke suki pn.isteri laa nak share ape pun kan...hahahaha...daring sgt hayat iteww kannn...hehehehe...takde laa pn.isteri gurau jer..

orait, now i'm ready to share wif u guys my dear 'secret weapon'...produk yang selama ini pn.isteri gunakan mmg takde tolok tandingan nye..haa tu laa bile kite pakai konsisten dan tahu menghargai setiap perkara yg kite lakukan ofcoz hasilnye sgtttt laa mmbuatkan kite terkesima..! bukan kite je tau malahan org disekeliling kite juga akan perasan akan hasilnye itew...

dan produk yg pn.isteri guna kan tak lain tak bukan...and the only one adalah...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

~~*PREMIUM BEAUTIFUL*~~

...haaa sure now korang terlopong sejenak kan dan malah ada yg sampai terkeluar laaa pkataan "ooooOOOooooo"..kan..kan...hehehehhe tau dah tu..ihiks!




let me explain nape bile sebut je 'premium beautiful' ke 'beautiful' ke mahupun 'PB' sume org dah tahu...?? pd pn.isteri ofcoz laa sume org tahu sbb dah sah2 produk2 ni fofuler...!!! dats y most of the ladies out there mmg dah tahu tentang produk korset ini...tak kire laa dia anak dara ke, mak dara ke, nenek dara ke, janda, ibu tunggal atau ape sahaja status si pemakai..


TETAPI! 

haaa ada tapi tau...tetapi ape yg pn.isteri sedari kebanyakkan kwn2 kite yg tahu ttg produk ini hanya utk kurus semata2..walhal ia adalah di sebaliknya....haaaa itu yg terkeluar dr mulut 
"eh aku pun pakai tp cam takde ape2 pun perubahan" 

haaaa nape leh camtu sedangkan pn.isteri hokay jer..semakin hari semakin byk testimoni yg lahir dr dlm diri ini...dan sama juga to all my customers! haaa rahsia tu yg nak tau tu kan...ngeeee!


ketika dlm pantang 20 hari selepas melahirkan
Airy Hazel Medinna


sebenarnya cerita pn.isteri dgn PB ni mmg panjangggggggggggg sangat....bukan masa pn.isteri lahirkan Hazel baru pn.isteri pakai korset PB ni tetapi sebelum kahwin lagi pn.isteri dah pun pakai PB ni...haaa suspender kan! hehehe...cuma nye that time pn.isteri takde laa nak hura horay ttg pemakaian korset ni sbb ingatkan nak pakai utk kesihatan diri sendiri je...rupanye i'm totally wrong...!!! rupa2nye ramai kwn2 pn.isteri yg tercari2 juga ape produk yg boleh dorg gunakan utk kesihatan & kecantikan tubuh badan dorg gak...and now i'm here to share my experience...


klu korang nak tahu, pn.isteri dah 4 tahun dah pakai produk korset PB ni...dan ada byk pengalaman manis pn.isteri bersama dgn produk ini...syukur sgt2 kerna dipertemukan dgn produk yg sgt best ini i tell uols...!! and as i said juz now..pn.isteri dah pakai PB ni since bujang lagi...dan kompem korang tanye sbb ape pn.isteri pakai eh masa bujang tu...sbb gemok ke? NO! masa tu bukan pakai sbb nak kurus tp sbb lain..nanti pn.isteri akan share dgn korang smua testimoni yg pn.isteri sendiri lalui selama 4 tahun on the next entry..


perubahan dari 
sarat mengandung 9 bulan ~*~ dalam pantang 20 hari ~*~ selepas abis pantang 44 hari


so sesi pemakaian korset PB ni diteruskan hingga lah pn.isteri dah beranak 3 skang ni...setiap kali pregnant pn.isteri mengalami pengalaman yg berbeza-beza hanya dgn pemakaian secara 'konsisten' produk power PB ini..takde guna produk lain pun..ape lagi jamu2..takde pun..


yup! now u guys dah tahu ape yg pn.isteri guna pakai hingga terhasilnye testimoni2 yg korang tgk selama ini...ni baru sikit tau..maklum laa pengalaman 4 tahun bersama Premium Beautiful mmg tak dpt dibayangkan...sgt2 special taw...nak tahu ape dia...haaaa tunggu to the next entry k...

 call me!


orait, cam yg pn.isteri penah gtau...now pd uols yg nak tahu secara details ttg kehebatan produk PB ini dan nk tgk sendiri secara live, leh call pn.isteri di no ini 017-239 8366

korang cuba je dulu kerna bak kata org tua2 "tak cuba tak tahu, dah cuba baru bole feel u.." and ofcoz will be my pleasure to share wif all of u..
" the powerful of Premium Beautiful! "

ok lah! on the next entry pn.isteri akan share satu per satu ttg testimoni pn.isteri sendiri ttg pemakaian produk premium beautiful ini selama 4 tahun..klu korang nak tahu ape dia, tunggu k...
 
p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee


2 comments:

Nora Shahaira said...

ala...korset ni ke...cancel la aku...
aku ni doktor siap suruh jgn pakai ketat2..ni aku nak pakai korset...

AIRY's family said...

kesiannye ko...nape doc kata ko takleh pakai ketat2..dia nak bg ko gemok eh...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...