Thursday, April 12, 2012

Pn.isteri the latest..kuikuikui...

As-Salam

weehuuuu...!!! pekaba uols...??? lama kan pn.isteri  tak mengapdate belog ini...terasa cam hangat2 chicken shit je diri ni terhadap sesi berblogin nih...hehehehe takde laa...mana ada...bukan ape, berkat kurniaan dr Illahi kerna kesibukan berkongsi pengalaman & perubahan body & kehidupan bersama sahabat2 smua tu lah yg membuatkan diri ini sedikit bz dan tak sempat nak berblog nih...tp jgn risau coz pn.isteri mmg tdk akan sama sekali meninggalkan dunia blog ni even pn.isteri sedar blog pn.isteri laaa yg palinggggggggggg standard skali atau dgn kata lain tak menarik langsung! maklum laa tak reti nak cantik2kan blog ni cam org lain siap ada kupu-kupu terbang...(byk kali dah pn.isteri terai tp tak jadi..stress,kan)..huhu

ok lah...to all Premium Beautiful lovers...termasuklah uols yg maybe memandang sinis terhadap produk korset kesayangan ramai wanita ini...for sure uols nak tahu bagaimanakah kdaan pn.isteri di ketika ini..maklum lah..klu nak ikutkan now dah almost 3 bulan++ usia Hazel after deliver...so macam biasa, ada org pas beranak makin naik...ada pula yg menten jer pas branak dgn sebelum branak..n ofcoz ada juga yg selimmmm pas melahirkan...tak kisah laa camne pun,yg pasti kite tanyer diri kite sendiri yg macam mana yg kite sendiri NAK..??!! haaa senang kan..(jgn dok asyik sibuk hal org lain je..tak elok taw attitude camtu..ihiks)

ok cite byk tamau, nah tgk gambar!

dr bhgn hadapan

 dr pandangan sisi

p/s : kualiti gambo sgt laa kureng sobabnyo ambik pakai henpon kan..takpe laa..sekurang-kurangnye ada dr takde langsung..kennnnn...hihi


haaa iye itu antara gambar terbaru pn.isteri..as i've told u..ckp laa ape pun ttg produk PB ni tp for me kalau pakai konsisten & berterusan, takde alasan pakai PB tidak memberi ape2 kesan...sometimes ape yg pn.isteri perasan laa kan..mostly people out there byk bg pendapat mereka yg kdg2 pn.isteri pun pelik..ntah mana dtg laa pendapat2 pelik mereka itewwww...but pd pn.isteri spjg bkecimpung dlm dunia pemakaian korset PB ni bukan setakat pn.isteri shj malahan to all my customers yg pakai secara konsisten mmg akan merasa hasil ataupun kesannya..so yg dah ada tu pakai laa sungguh2..yg tak pakai lagi tu, pakai dulu baru laa nak bole nak bg pendapat..pendapat ni pd pn.isteri laaa pd org lain pn.isteri tak tahu..

for mysef, adalah lebih baik klu kite memikirkan ttg diri sendiri dr dok asyik memperkatakan ttg org lain..ye laa klu kite nak sihat ke..cantik ke..senang ke..bahagia ke...tak kira laa ape pun kan...its all about ourselves..buat penat je klu kite sibuk kan hal lain sbb sedar tak sedar org lain makin upgrade in their life while kite sendiri dok duduk di takuk yg lama dan sama jer...klu pn.isteri tamau dah camtu..tp takpe laa masing2 punye diri, ikut suke memasing laaa..pn.isteri berkongsi ajer...ewah!

pd pn.isteri laa kan.."pedulik ape org lain nak ckp ape, janji sy tahu camne nak attract en.husben sy..so sy kena laa pasang badan sentiasa..sudah anak 3 maaa..klu tarak jga..ayooo takut wooo"

as usual for those yg nak tahu ttg this super product Premium Beautiful, do gimme a call/sms ya..


 017-239 8366

ok lahh...pn.isteri ni ada bertimbun2 nak story mory kat uols taw..tp takde masa yg byk je nak ngadap lappy pink ku ini jer...takpe2, wil share my story to u guys slowly...janji cite tak kire ler biler pun kan..ihiks! ok, more appointment for today! gtg guys! c u on the next entry..LUV! 

p/s : guys! pd uols yg setia jd folower my blog...mekaseh banyak2 ye..dont forget to catch my FB at this link http://www.facebook.com/natashaaimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...