Thursday, December 30, 2010

Countin' Hours

Salam

Pejam celik..pejam celik...tahun 2010 dah nak melabuhkan tirai dah..dan takleh dah nak 'countin' days' pun..tu yg jadi 'countin' hours' tu..ngeh..ngeh...

For us, byk kenangan manis yg kami berdua dah dapat sepanjang tahun 2010 nih..sgt banyak! tp sebagai manusia biasa kami juga tak terlepas dgn cerita2 duka, kegagalan, keburukan dan mcm2 lah yg sama waktu dgn nyer...ape org kata tu..
" Lumrah Kehidupan"

Disbbkan blog ni pun wujud di ujung tahun 2010 ni so kalau nak cite smp abis ape yg berlaku pada kitorg spjg thn 2010 ni, mau kematu punggung kitorg ngadap lappy nih...so klu korang tak kesah n menjadi follower setia blog kitorg, kitorg akan share smua cite2 kitorg yg sememangnyer takkan basi laa dlm ingatan kitorg...
Nak tau ape...??

TUNGGU...!!!!

Dan..!

Menjelang tahun 2011 ni jugak, ada sesuatu yg kitorg akan BONGKAR, kan!! 
(wah! cam suspender jerk bunyi nyer eh..padahal takde ape2 pun..hehe)
ehh ada,lah! dan di sobabkan benda ni juga laa kitorg di minta utk adakan blog ni...lalalala...
suspen,kan!

Alaaa relex jer...ape jer entry dlm blog ni sume dgn niat baik kitorg utk BERKONGSI...
as people says ;
" Sharing Is Caring "

Nak tau ape kah ia.....???

As usual...

TUNGGU...!!!!

lalalalalala




2 comments:

Nora Shahaira said...

ala..menyampah la ko tasha..
mcm pjg je kisah..sekali suh tunggu..
apapun hepi new year yaaa

AIRY's family said...

hehe biasa laa suspen skit
klu tak tak thrill...
ngeh..ngeh..
ko tunggu ye..
nanti leh belek2 blog kitorg smbil menyusukan anak ko..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...