Friday, December 10, 2010

Hi guys!

Assalamualaikum w.b.t..

wawawawa..akhirnyer dapat gak kitorg create blog for us..mood : hepy giler! maklum laa kitorg berdua ni takde la terer nak berblogin nih..tp disbbkan desakan org kampung kitorg buat laa gak..ihiks!

ok laa..1st sekali nak share dgn korg..blog ni milik kitorg husben n wife laa..yg en.husben nyer leh panggil AZRIL and yg pn.isteri lak panggil AIMEE (and ada gak yg panggil 'tasha')..so perkara yg maybe korang kena tahu,blog ni akan di update by us OR.....salah sorg dr kitorg...samada en.husben yg update ataupun pn.isteri yg buat...ikut kerajinan memasing eh...

blog ni lebih kepada nak share kat korg2 yg 'suke' baca blog kitorg ni..(yg tak suke,kitorg tak kisah ok klu korang tanak baca pun...thnx..hehe)..ye arr suma pasal kitorg..senang ckp :-

"all about Mohd Azril Fikry & Natasha Aimee.."

mybe ada entry kitorg yg hagak ntah ape2..or maybe syiok sendiri..or ape je laa kan...yg penting kitorg mmg suke nak share dgn kengkwn sume..korg pun kalau rajin leh comment...if not,juz ignore it! kitorg tak ambik hati pun ye..

hopfuly once we all dah ada our own blog ni..kitorg leh keep in touch dgn korg lebih rapat lagi n can get lebih ramai kawan2 yg best cam korang,
 yeay..!!!!

4 comments:

Shu Shinju said...

welcome to the club aimee & azril..:)

AIRY's family said...

thnx shu..nanti klu sudi ajar2 le kitorg buat blog yg hagak mantap..haha

myfara FLK said...

wahhhhh sudah ada blog....jom kita memblog..hehehe but saya byk share masakan je...

myfara FLK said...

jgn lupa follow blog saya yea...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...