Saturday, December 11, 2010

alahaii laa kasimmm....

~salam~
  pekaba uols..?aduyaii..kitorg mintak maap laa ye kalau korang tgk blog kitorg ni hagak carcamarba..dalam hati teringin laa nak blog yg santek2 mcm blogger yg lain..tp nak buat cmne..kitorg ni leh laa dikatakan agak buta teknologi nih..
so disebabkan kitorg nih nak sgt ada blog..nmpknyer kena arr kitorg belajar skit2..pd uols yg sudi nak beri tunjuk ajar,amatlah kami alu2 kan ye..cuma, satu je pesanan kami...jgn serik laa nak ajar kitorg eh sbb nye kitorg ni mmg 'selowwww..' dgn kata lain 'lambat pick-up!'..kihkih...

orait..kitorg nak bersiap nih..petang ni ada bufday party member nak kena attend...then,mlm ni lak memasing dok gabra nak buat presentation..pdn la muka kat kitorg 'en.husben & pn.isteri'

 ok tata!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...