Wednesday, December 15, 2010

Shooting 'SERASI BERSAMA'

Salam..

Fuhhh...akhirnye setel gak shoting utk program baru di Astro RIA (channel 104) "Serasi Bersama"..meklum laa kitorg ni mana laa penah masuk tv sekali...sekali dpt offer utk program game show ni..ala2 terkojut boghuk laa kitorg..hahaha

Sebelum buat recording kat studio..kitorg dah di interbiu dlu kat umah..sesi perkenalan katanyer..yg hado..haha..dah shoot sekian bagai..siap dgn our lil Damian sekali dapat masuk tv..(eleh suke laa Damian tu)..dr kul 8 mlm smp membawak ke pukul 11 mlm gak laa..sib baik mood hokay..kalau lemau alamat nyer cam limau basi laa..kihkih...

So 2 minggu lepas shoot kat umah tu, smp laa masanyer utk recording di studio lak..masa episod kitorg ada lagi 2 couples yg sekali dgn kitorg...mereka adalah..jeng..jeng..jeng..(ehh cam nak bg anugerah laa plak..huhu)..2 kapel lagi tu Esma Daniel n isteri dan Zul (2by2) n Isma AF7...dorg mmg cool!

Secara ringkasnyer bout this show..setiap episod ada 3 pasang selebriti (dgn psgn masing2 laa..)..then setiap couple tu kena lalui 2 segmen..1st segmen soal jwb..2nd segmen kanda dinda..ape yg "serasi bersama" nyer eh..ok,setiap psgn kena bg jwpn yg sama utk setiap soklan yg Aznil & Sharifah Shahira berikan...betul ke salah jwpn tu tak kisah, tp yg penting kena SAMA,,,so bile dah sama maksudnyer SERASI laa tu..ngeh,,ngehhh..

Korang leh laa layan gambar2 tak bape nak comel kitorg ni..enjoy viewing!

 cam biasa kite make-up dulu...

 adoyaiii..nak tunggu siap make-up ni yg bercinta nih...
boring dah en.husben..hehe

 ni laa dia yg bakal terjadi pada meja2 yg terlibat..
penuh dgn alat solek si make-up artis

 yeay! we've done! 
en.husben nyer rambut ada style lak..
pn.isteri lak mmg dah ala2 cam zaman 60-an nyer olang..hehe

stanby dgr soklan...serasi kah?! haha

 end of show...rily fun!


masa ni kitorg mmg nebes gilak arhh..tak tau nak cakap dah..
huhu


So pd u ols smua jgn lupa saksikan "Serasi Bersama" episod kitorg pd 
SABTU 16 January 2011, 9 mlm



3 comments:

AngahSayang2314 said...

cayokkkk

Shu Shinju said...

x sabarnye nak tengok episod korang nanti..:)

AIRY's family said...

angah~thnx angah!

shu~jgn lupe tgk taw..tulis dlm diary..ihiks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...