Sunday, January 2, 2011

New Year countdown..!

Salam

Yehaaa..!! dah tahun 2011..!! 
first of all, wishin u guys ' Happy New Year ' semoga tahun ni akan lebih baik dari tahun2 sebelum ni..
oyeah..!

Orait, even cite yg nak di share di entry kali ni hagak lapuk sebab dah lepas beberapa puluh jam..tp kitorg nak share gaks! hehe..suke gile kuasa,kan..ngeh..ngeh...

Ye, cite pasal malam new year...kitorg sefamily (en.husben+pn.isteri+DAMIAN) celebrate kat umah ibunda en.husben di tasik permaisuri...yg best nyer sbb leh makan FREE..! pool party lagi..syok woah! sape yg tak suke benda free,kan..so mlm tu dalam kul 9 mlm kitorg berkumpul sekeluarga g kat party BBQ siap ada pertandingan karaoke lagik..hehe..sesape je leh 'sumbang' kan suara memasing..en.husben & pn.isteri mmg tak ambik port sbb kitorg nyer suara mmg ternyata sumbang! hahaha

So malam tu mmg kitorg bantai belasah laa makanan free yg dihidangkan..ada satay, bbq kambing, nasi yg macam2 lauk pauk, cendol & the best thing choclate waterfall+buah2an....(tp tak sempat nak makan pun sbb dah abis..frust sungguh)..mana tak nyer guest nyer ratusan org, kot..mana nak cukup..huh!

Tp kitorg still pulang dgn tahap kekenyangan yg melampau gak laa..mekaseh bebyk pada organizer yg jemput kitorg sekeluarga...di sobabkan camera lupa nak di charge battery nyer..so gegambo yg ada agak ciput ler..pastu battery pun padam buat sepanjang mlm..huhu sadis sungguh

btw,enjoy viewin!!

 wahhhh...!!tgk laa sendiri bile en.husben lupe diri...
berpinggan2 en.husben leh habiskan..hehehe

 ye ini gambar DAMIAN ngan pakcu nyer FAIZ...
dan ni adalah gambar pertama & terakhir DAMIAN ye buat malam tu sbb nyer putera kitorg sorg ni telah tido dgn nyeyak nyer masa party tu...huhu

 oyeah! pn.isteri ngan ipar2...
kiri tu ATI dan yg belah kanan tu lak UYA (still available ye kengkawan)

 ye..tu dia MAMA yg giler sporting! pn.isteri sgt beruntung coz dapat mertua yg sebegini best! 
thnx pd en.husben coz sudi mengahwini pn.isteri ye..hehe

 pic ni nak tunjuk gambo air cendol yg letak kat dlm botol mineral yg dah kena potong kepala..hehe
sbb nyer cup dah abis mlm tu..hehe

 alalalala..cumel lak cara MAMA dating ngan PAKCIK eh...

our family members! si kecik berdua tu baby ATI...yg kat kiri AQIELA yg kat kanan lak ARIEQA
pn.isteri & UYA...kitorg ler berdua berpusing2 kat pool tu g ambik makanan
here we are...new year..new family..
(teringat lak masa 1st dating kitorg mlm new year thn 2004)

2 comments:

Nana said...

wah da ada blog hhehe selamat berblog
sha klw nk senang kan komen ni wat pop up window

mcm ni :
1. g kat setting
2. g kat comment
3. carik Comment Form Placement
4. tick kat Pop-up window
5 save setting

siap...

Nana said...

oh ye lupa lagi satu nanti nampak

Show word verification for comments?
tick kat NO tu senang skit orang nk komen
xyah masukkan verification tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...