Saturday, January 15, 2011

En.Husben jadi Speaker

Salam

Hepy Wikend! 
pada korang yg mungkin tgh layan blog kitorang ni ketika tengah bkerja..hepy working!

Orait ketika blog ni di update,sebenarnyer kitorg tengah berada di dalam auditorium..ada seminar..yg best nyer, 1st in life..dpt tgk en.husben sendiri yg jadi speaker arini...walaweh..!

Kadang2 bile pikir2 balik, dgn karakter en.husben yg dulu, mmg tak sangka langsung en.husben now bole berani tonjolkan diri ke depan...congrats bro!

Entry kali ni juz nak hint2 jer..sbb nyer pn.isteri ni curi2 on9 nak update blog ni..hehe..nanti kitorg share full story pasal seminar ni kay..

Ni tgk en.husben tgh buat presentation..hihi

fuhhh tgk tu en.husben bukan main lagi dia bg ucapan

pn.isteri sgt kagum dgn kehebatan en.husben arini...u're the great, dear!

1 comment:

Nora Shahaira said...

uis..berbangga betul pn.isteri ni..

suke betul kat cokelat fair tu, aku tak berkesempatan..
anak aku time besar anak ko memang mcm tak minat je bila kita bw dia jalan2..cuma bagus untuk perkembangan minda dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...