Sunday, January 16, 2011

Yana & Hafiz bersanding!

Salam

Fuhh minggu ni adalah minggu yg hagak letih buat en.husben & pn.isteri...
mana tak nyer smlm (Sabtu 15/01/11) kitog kena attend seminar yang mana en.husben kena buat presentation bg seminar tu..then, arini lak (Ahad 16/01/11) kenduri kawen adik kitorg...alaaa aritu kan kitorg dah share story masa nikah diorang (pasangan pengantin tu ler~Yana & Hafiz)..haa arini kenduri sanding nye ler...

Actually, kitorg smp masa tu mmg hagak lambat laa..mana tak nyer our lil DAMIAN taktau nape lately ni dia asyik cirit-birit...so nak tanak kena laa bwk dia g klinik...ramai yg ckp tu sebab dia tukar bulan..ye arr bulan ni dah masuk 7 bulan umur DAMIAN...so byk laa pe'el nyer..pastu yg lagi best, smlm pn.isteri telah dpt membuka 1 rahsia, DAMIAN dah tumbuh GIGI...!!!
oyeah! anak kami dah beshar..hehe

Ok ler, ni bukan nak cite pasal gigi DAMIAN..tp nak cite pasal kenduri tu laa...ye bebalik semula pada cerita asal, kitorg yg dah sememangnyer smp lewat masa tu...smp kan tak sempat tgk pengantin bersanding kat pelamin pun...sungguh frust! tp nak wat cmne kan..
Btw, ramai gak tetamu yg dtg smp penuh laaa dewan Wisma Sejarah tu...sesampai je kitorg kena laa gi jumpa family smua nak mohon maaf sbb lambat smp,kan...sib baik adik beradik termasuk mama tak marah..klu tak kitorg nak nanges...!!!hehe

Papepun kenduri selamat dijalankan dgn sempurna nyer..tahniah buat Yana & Hafiz...both of u nmpk soooooooo gojes!serius nih..!cantik giler yana..apis of course ler smart,kan!

Orait check-out luvly moment masa kenduri tu...

haa ni dia family photo...kitorg nyer family mmg sporting abis..
erkk or pn.isteri yg ter-over excited laks! hehe

our family picca dgn pengantin baru..

tgk tu "yana" merangkap pengantin perempuan...hehe...
gile cantik,kan! 
dari kenduri nikah aritu smp ler ari bersanding ni mmg superb! 
tu laa org kata klu dah tuan badan nyer cantik...
pakai ape pun cantik!


haaa klu korang nak taw ni laa org kuat di majlis persandingan adik we'olls..
ni mama en.husben merangkap mertua pn.isteri...
yg belakang tu ayah kitorg.. 

yg ni partner kitorg..wan & ina..baby tu baby ashraff

yg ni pengantin baru..! kira baru laa kan..hehe
hi fuad & zura


 with all partners ~ thnx for coming



pn isteri together with bunga & syu


 pn.isteri with mama n adik en.husben~uya


 look! pn.isteri rasa dah macam kembar lak dgn uya ni..hehe


 olaaa ladies out there...dont be mad at pn.isteri ye..
btw, this is faiz..adik en.husben


 haaa..! ni mama pn.isteri taking picca with yana...
kiranyer mertua en.husben laa


 ni gegurls dlm family en.husben..
en.husben anak sulung..
no.2 yg keri sekali (bertudung) nama dia Ati, then Uya n Yana adik en.husben no.3
yg kanan sekali tu dah sah2 laa pn.isteri ye..
hehe


we are close to each other..

family pn.isteri yg datang kenduri tu


tu laa cite nyer...havoc gak laaa mejlis ni...pape pun..
to 
Yana & Hafiz 
Tahniah!
Selamat Pengantin Baru

Semoga bahagia n berkekalan ke anak cucu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...