Friday, February 4, 2011

Happy Chinese New Year..!

Salam semua...
perghhh mmg lama betul laaa kitorg tak meng-update blog kitorg ni...yg ni mmg confirm dah bersawang...tapi sawang manje ler..ihiks! biasa laa agak mencabar gak laa utk kitorg yg bukan kaki blog sebelum ni nak bertukar menjadi seorg blogger...
takpe, will try our best!

Ok lah...
Semalam (3 Febuari 2011) semua rakyat Malaysia yg berbangsa Cina menyambut Chinese New Year...tp yg dapat cuti still 'semuaaa' rakyat Malaysia,kan..ihiks! So kitorg nak ucapkan Happy Chinese New Year pada smua yg menyambutnyer...
Gong Xi Fa Chai...

Cerita pasal tahun baru cina ni..kalau korg nak tau..kitorg pun celebrate gak..haaaa suspen kan...! 
ok camni cita nyer..
sebenarnyer en.husben ni mmg mempunyai darah keturunan cina..sebabnyer mama en.husben mmg seorg yg kacukan cina & melayu...jadinyer, mama en.husben masih lagi laa mempunyai ikatan dengan keluarga cina beliau...

Seperti selalu mmg setiap thn kitorg celebrate raya cina dgn family2 en.husben...tp yg lagi best nyer tahun ni sbb nyer kitorg bwk our lil DAMIAN sekali...! 
wow! what a great moment,right!

Ok laa malas nak cita panjang,tgk jer gegambo kitorg ni yg membuktikan kami mmg 1 Malaysia...
oyeay!

tarraaaa..! 
haa ni laaa mama en.husben wif Ah kong (datuk) yg merangkap bapa kepada mama en.husben..

ye yg ni lak pn.isteri wif Am'ma (nenek) cina kitorang yg sangat cool!

ye we all 1 family g beraya kat umah uncle Ah Chai...
best kan time raya kitorg beraya, time CNY pun beraya gaks! lalalala

ye there is our lil DAMIAN wif his Am'ma (nenek) yg sangat laa hot & muda

MAN in d house..! 
(from left : pakcik Dollah, uncle Jason, En.Husben, uncle Ah Chai, uncle Michele & Faiz)

hottie LADIES...!!! 
(from left : Ati, unty Jason, Pn.Isteri, unty Ah Chai, Uya, unty Michele & Mama)

our BIG hepy family...!!!





1 comment:

Nora Shahaira said...

weh..taksangka la ko..
hepi lah dapat sambut berbagai perayaan wif family ko..
gong xi fa cai ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...