Friday, February 11, 2011

Halu..halu...

Salam...
pekaba uolls...?

Di saat blog ni di update, pn.isteri tgh melayan sinetron Safa & Marwah yg dah jadi kegilaan dalam diri ni haaa....hehe...saje je beboring singgah sat kat blog ni yg sawang dia asyik2 tenggelam timbul..tenggelam timbul...
Tp arini mmg byk sgt travel..bukan jauh pun..tp still letih gak laa..balik je dr keje pn.isteri temankan en.husben setelkan keje dia, then malam g ambik baju tempahan (nak melaram esok malam 11/2/11..hehehe), pastu melayan our lil Damian yg tak sihat ni..pity my son...

Ok laaa..abis je sinetron ni nak masuk tido dah..esok nak kena keje kul 4 subuh nak kena bangun dah...btw,esok adik pn,isteri punyer E-day...so nanti kitorg share2 story kay...

Nanite,switdrims!

1 comment:

Shu Shinju said...

selamat bertunang tuk adik pn.isteri..hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...