Monday, February 28, 2011

Majlis Pertunangan Merissa & Fareed

As-Salam

Hi guys...
ayoyo...gilak lama tak update blog ni kan...nmpk sgt laa tak bape nak ada bakat mengarang blog ni..tp takpe..we all masih struggle dgn dasyattttt (ala2 peserta raja lawak 5~nazmin) nye,,,!!
bersabar laa ye kawan2..

Tp, story mmg gile byk..!!! 
dah menimbun2 dah..macam baju terpakai yg tak basuh2 selama 3 tahun..! 
(uihhhh sungguh ngeri kalau baju tak basuh 3 thn tu..)..
haa tp cenggitu laa umpamanyer..
bukan ape, si kecik our lil Damian tu cam pak datuk (ehh boleh ke ayat tu,biasa org panggil mak nenek)...
haa ye arr si Damian org dok naip dia pun sibuk nak duk atas riba...kalau duk diam takpe..ni dia gak nak menaip! yg hadoo..!!
uhuks!

Btw, entry kali ni nak share skit laa behind the scene semperna majlis pertunangan adik pn.isteri pada hari Jumaat, 11/02/11 aritu..
mjlis tunang dah cam kawen..! lokasi kat umah..ada 4 khemah,,yg datang nak dekat 200 org tetamu..
uihhh tak terlayan dibueknye...!

Tp alhamdulillah majlis berjalan dgn sgt lancarnye...
family pihak lelaki pun sgt sporting! even dorg ni dr keluarga yg hagak sesuatu laaa...
urmm nak kena gtau ke...ok laa, ok laaa nak gtau laa ni...
keluarga yg berpangkat..tp dorg smua mulia..
wahh!

ok laa malas nak cite pepanjang, tgk je laa gegambo yg umpama melepaskan batuk ditangga nih...
meklum laa pakai camera murah jer..hehe..
nak cilok gambar dr si mereka yg bertunang tak siap lagi katanyer...
so guna je laa ape yg ade kan...

chill...!!!

 ini lah org yg bertunang di hari tersebut..  

 MERISSA & FAREED
~congrats to both of u~

 haaaa si kecik ni as usual suke nyebok2..hehe

 en.husben, pn isteri together wif lil Damian pun nak posing gak...
pasangan yg kanan sekali tu family angkat kitorg dr Sarawak..

 antara tetamu yg hadir...
btw yg baju hitam tu adik ipar pn.isteri..Shuhada

ok sesi feeling2 model jap..cam biasa laa tu...macam tak biasa,kannnn...ihiks!
from left : Tiara, Pn,Isteri & Pn.Bunga

haaa ni ktorg dgn partners kitorang 
Eman & Yong 
dgn anak2 bujang dorang 
Sulaiman & Amsyar..

1 comment:

Shu Shinju said...

selamat bertunang tuk adik puan isteri..hehehehe...

cepat2 naik pelamin...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...