Friday, January 14, 2011

Chocolate Fair 2011

Salam...

Orait..arini kitorg nak share dgn korg xtvt kitorg hujung minggu lepas ni...agak basi laa kan..tu arr nak wat cmne..berukband yg beruk tu laa punyer pasal nih..uihh jgn emo plzzz..hehe..

baru2 ni kan ada Chocolate Fair kat Mid Valley from 7-9 January 2011...so a week b4 that event bile tau je ada choc's fair tu terus ler pn.isteri membooking en.husben tuk bawak anak g jejalan tgk ceklat...ngeh..ngeh...

So as planned, kitorg pun g laa ke choc'c fair tu..kitorg g ari ahad nyer..sepatut nyer g reramai dgn family members yg lain..tp atas sobab2 yg tak dapat di elakkan tinggal ler kitorg 3 beranak je yg g..

Sesampai je kat sana,perghh mmg ramai ler orang2 yg ada..siap ada demonstrasi lagi..cara2 nak buat ceklat..so penuh ler org...masuk je kat Hall 2 tu mmg sesak dgn org ramai..nak2 lak kat booth yg buat ceklat utk hantaran tu...ye arr skang kan trend! so disebabkan kitorg dah pun kawen, so tak singgah pun kat booth tu..kitorg g kat booth2 lain yg mungkin sedang menanti kitorg dan memenuhi kriteria kitorg yg dah bekeluarga ni..kihkih

ye tu dia stage event for Chocolate Fair 2011 ye kengkawan..nak taw sape si botak tu..???

haaa dia arr instructor yg ajar cara2 nak buat ceklat,biskut bagai...

haa tu dia dah stat dah buat demonstrasi..
"campurkan bahan A ke dalam bahan B ye kemudian digaul smp lumat ye tuan2 puan2"

tgk laaa anak beranak ni beriye nengok..paham ker...

ok dats it! DAMIAN now is getting bored..lalalala

orait now dah masuk kat dalam hall yg melambak manusia sekelian alam tu...
now mama nyer turn dukung DAMIAN lak..

wow! spongebob ni sgt menyelerakan! tp DAMIAN cam tak heran je kan..hihi

now kat booth lain lak...

waaaa skang bunga telur pun dah versi cekelat gak eh...

waaa yg ni best! cekelat leh cicah2..!

yes ni yg best sbb ada tester! bukan mama je nak test, DAMIAN pun nak gaks!

ok! menarik! leh beli satu..!!!

ingat tak cekelat spongebob yg tertera kat picca atas tadi...haa ni bli satu for our lil DAMIAN..tgk lah dia tu makan beriye tu...

apa pandang-pandang...
"bole pandang,pandang..jgn pegang,pegang..." 
hehehe

tak kira nak makan gaks!

waa! spongebob pun sgt suker! thumbs up!

ya seperti kebiasaan, saki baki yg DAMIAN punye babah laa yg akan abiskan...

eleh babah buat muka tak bersalah laa tu...tgk DAMIAN maleh nak layan dah..

 DAMIAN says "minum pun sodap!!"
 
 tu arr cite kitorg masa kat Chocolate Fair tu..mmg best...!best sbb cekelat yg sgt byk n kiut miut...smp rasa tak sanggup nak makan pun ada..hehe

2 comments:

Shu Shinju said...

wah...sedapnye cekelat spongebob tu... damian nak cikit bleh??...hihihi...

damian makin comel..geram tgk dia...

ummi_khalish said...

slm ukhuwah..comelnya damian...kiss skit....:-p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...